Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο Νασράλα θέλει “ιερό πόλεμο” κατά του Ισραήλ

Hassan-Nasrallah
Ήταν θέμα χρόνου να παρέμβει. Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σεϊχης Χασάν Νασράλα, προχώρησε στο διάγγελμα που όλοι περίμεναν μετά τη διπλή επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας που πραγματοποίησε το Ισραήλ κατά της Συρίας, στοχεύοντας όπως υποστήριξε το Τελ Αβίβ προηγμένα όπλα που είχαν ως τελικό προορισμό τις Ταξιαρχίες του Αλ Ακσά.
Ο Νασράλα, που αποτελεί “το πρόσωπο του κακού” για το Ισραήλ, και πρωταγωνίστησε στον προ ετών ατυχή για το Τελ Αβίβ πόλεμο στον Λίβανο, όπου δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Χεζμπολάχ, προσέφερε σήμερα ψυχική στήριξη, λαϊκή ενίσχυση και υψηλό φρόνημα στον Μπασάρ αλ Άσαντ, προκειμένου να αποκρούσει τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης, και να αποτρέψει έτσι την πτώση της Συρίας σε άλλα χέρια.
Ο Χασάν Νασράλα τόνισε ακόμη ότι το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ θα προμηθεύσει την Χεζμπολάχ με όπλα που θα αλλάξουν τις ισορροπίες του παιχνιδιού στη Μέση Ανατολή, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι επιχειρεί να κάμψει την αντίσταση των πολιτών του Λιβάνου με τέτοιου είδους επιθέσεις, και κάλεσε τη Δαμασκό να κηρύξει “ιερό πόλεμο” στο Γκολάν, ώστε το Ισραήλ να ηττηθεί.

ysterografa.gr