Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Νικηφόρα πέρασε απο τη Ρόδο ο Α. Ο. Λουτρακίου



Zωντανοί στην διεκδίκηση του εισιτηρίου για την άνοδό τους μέσα από μπαράζ, στην Γ' Εθνική, έμειναν οι παίκτες του Α. Ο. Λουτρακίου , καθώς πέρασαν νικηφόρα από τη Ρόδο με 0 - 1 επί του Φοίβου Κρεμαστής.  Το "χρυσό" τέρμα των "ορανιέ" σημείωσε με άπιαστο βολέ στο 70' ο Αποστολακης εκμεταλευόμενος σέντρα του Δημακη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας της Λουτρακιώτικης ομάδα απέκρουσε στο 12' πέναλτι , στο οποίο υπέπεσε ο Μαυρέλης και εκτέλεσε ο Τζιβιλογλου, ενώ στο 39' οι Ροδίτες είχαν δοκάρι με τον Δελαπορτα μετα απο απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Σάββας Ορφανίδης): Λουτριώτης, Μπιλλιάς, Αξιώτης, Λαμάι (81’ Αθανασίου), Φωτεινής, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (72’ Ορφανίδης Σ.), Γκινής, Δελαπόρτας, Μαθιός (73’ Καρίκης), Ορφανίδης Ν.
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Χαράλαμπος Πάτρας): Μπέκος, Τσουμάνης (64’ Δημάκης), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Σπέτσης, Αντωνίου, Ζερβός, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης (80’ Γιαννακούλης), Παινέσης


Έτσι η υπόθεση- άνοδος θα κριθεί ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τον Π.Α.Ο. Λουτρακίου, που θα τεθούν αντιμέτωποι την τελευταία αγωνιστική, ενώ η ροδίτικη ομάδα μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα,χάνει οριστικά και αμετάκλητα την άνοδο, αφού μέχρι στιγμής στα μπαράζ μετράει μόλις μία νίκη και τρεις ήττες. Την προσεχή Κυριακή ο Α. Ο. Λουτρακίου θα αγωνιστεί στο "Θώδειο" Στάδιο με τον 'Ατταλο Νέας Περάμου, ενώ ο Φοίβος θα κληθεί να παίξει στη Ραφήνα με αντίπαλο τη Θύελλα που «καίγεται» για τη νίκη…

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Θύελλα Ραφήνας επκράτησε , στη Νέα Πέραμο με σκορ 1 - 3 επί του
Άτταλου. Η ομάδα της Ραφήνας προηγήθηκε στο σκορ στο 16' με σουτ του Χαρακτίδη.
Στο 38' ο Τασσόπουλος με πλασέ εξ επαφής ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας της Ανατολικής Αττικής. Στο 61'  ο Μουζακάς τριπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας. Τέλος στο 89' ο νεαρός Κατσαφάρος διαμόρφωσε το τελικό 1 - 3.