Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3 προς Πάνο Μπεθάνη : Μακριά από την ομάδα ...άφησέ την ήσυχη και μην παίζεις με τα όνειρα μας και τις ελπίδες μας!

Ανακοίνωση και από την Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3

Tο πρωτάθλημα της Football League 2 ολοκληρώθηκε, και η Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3, εξέδωσε "καυστική¨ ανακοίνωση,  προς τον Πάνο Μπεθάνη για τους χειρισμούς του, κατά τη φετινή σεζόν, όπου η " Μπάρτσα" δυστυχώς βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που μπορούσε να βρεθεί
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ένα πρωτάθλημα ξεκίνησε με όνειρα, γεμίζοντας τους φίλους της ομάδας μας αισιοδοξία ότι αλλάζουμε σελίδα και έρχεται η επάνοδος του συλλόγου μας.
Από τα φιλικά τον Αύγουστο φωνάζαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήρθαν τα επίσημα και μας κατηγόρησες ως κάφρους, ότι επιτεθήκαμε στον Λίβανο. Πίστευες ότι μόνο αυτός σου έλεγε την αλήθεια.
Έταξες στον κόσμο μια ομάδα με φιλοδοξίες, όμως στο γήπεδο εμφανιζόταν, χωρίς αρχή και τέλος, δημιούργημα δικό σου και του μάνατζέρ σας. Η ομάδα δυστυχώς βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που μπορούσε να βρεθεί και για αυτό είστε υπαίτιοι εσείς!!!
Εμείς σαν φίλαθλοι που αγαπάμε την ομάδα θα κάνουμε τα πάντα ώστε να βρει τον δρόμο της! Εσύ απλά άφησέ την ήσυχη και μην παίζεις με τα όνειρα μας και τις ελπίδες μας! Η Κόρινθος ήταν μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να ξαναγίνει !
Εσύ δεν μπορείς να την κάνεις, όποτε ανέλαβε τις ευθύνες σου και στο καλό και να σαι καλά εκεί μακριά!!"
Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3