Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Tο 6ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Λαμία


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, μεταβαίνει, σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου, στη Λαμία, όπου θα πραγματοποιηθεί το έκτο Προσυνέδριο του κόμματος. 

-          Αύριο, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί θεματική συζήτηση με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής και των επιστημών για θέματα περιβάλλοντος.

-          Σήμερα και αύριο Σάββατο, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού.

-          Την Κυριακή, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή Ηρακλείου, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και με τη συμμετοχή του προέδρου της  ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, το έκτο Προσυνέδριο του κόμματος, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει μπροστά της η Στερεά Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.  

Ταυτόχρονα, κλιμάκια του κόμματος, με επικεφαλής βουλευτές πραγματοποιούν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη στη Χαλκίδα, τη Λειβαδιά, την Άμφισσα και το Καρπενήσι.