Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Βενιζέλος: Έχει δημιουργηθεί μια στέρεη βάση για το μέλλον

ÇÑÁÊËÅÉÏ ÄÇÌÁÑ×ÅÉÏ ÂÅÍÉÆÅËÏÓ Å ÅÐÉÓÊÅØÇ ÏÌÉËÉÁ


«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει, για άλλη μια χρονιά, τη χώρα μας σε μία κρίσιμη φάση, αλλά φέτος κάτι έχει αλλάξει. Οι σκληρές θυσίες των πολιτών έχουν δημιουργήσει μια στερεή βάση που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με ασφάλεια», αναφέρει στο Πρωτομαγιάτικο μήνυμα του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Όλη αυτή η προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση και τον κίνδυνο δεν έγινε επειδή κάποιοι εγκατέλειψαν τις αξίες τους, τις αρχές τους και έπαψαν να σκέφτονται με βάση τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, συνοχής. Έγινε από ανάγκη, γιατί έπρεπε να δημιουργήσουμε το δημοσιονομικό και οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί ως προϋπόθεση για να έχουν οι Έλληνες πολίτες τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Ό, τι κάνουμε το κάνουμε για να ξαναδώσουμε στα παιδιά, στους νέους, το δικαίωμα στην δουλειά, το δικαίωμα στην ελπίδα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας τώρα είναι η ανάσχεση της ανεργίας, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η στήριξη των επιχειρήσεων, η ανάκαμψη της οικονομίας, η επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Ο καθένας όμως σε αυτή τη διαδρομή οφείλει να βαδίζει στο δρόμο της ευθύνης. Συλλογικής και ατομικής», τονίζει ο κ. Βενιζέλος.
 
MAPIA ΜΙΧΑΛΗ / ysterografa.gr