Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Επανιδρύεται ο Ηρακλής Νεμέας

Μπορεί οι περισσότεροι φίλαθλοι της Κορινθίας και όχι μόνο να γνωρίζουν τον Παννεμεατικό, αλλά η κομώπολη της Νεμέας, είχε και μια δεύτερη ομάδα, η οποία έκανε πριν από αρκετα χρόνια  αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πρόκειται  όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μανωλάκης στην apopsi24.gr , για τον Ηρακλή Νεμέα και όπως δείχνουν τα πράγματα, επανιδρύεται, μετά από ενέργειες των ποδοσφαιριστών Γιώργου Ψυρρή και Παναγιώτη Ρογκάκη, αλλά και των … παλαίμαχων παραγόντων Βαγγέλη Κασκαντάμη και Γιώργου Νικολούλη.
Φυσικά στόχος εκτός του να παίξουν μπάλα τα παιδιά της περιοχής, είναι και η εκμετάλλευση ορισμένων από αυτά, ώστε να αγωνιστούν στη συνέχεια και με τη φανέλα του Παννεμεατικού, μιας και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το εγχείρημα, «Ο Ηρακλής θα αποτελέσει … δορυφόρο του Παννεμεατικού».
Ήδη το καταστατικό του συλλόγου, φαίνεται πως είναι έτοιμο και μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανόν και να κατατεθεί στην ΕΠΣΚ, ώστε να είναι όλα έτοιμα και να αρχίσουν οι ενέργειες για τη δημιουργία διοικητικού συμβουλίου και αναζήτηση προπονητή, αλλά και ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν αυτή την προσπάθεια.