Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ - Ενταση στο «Καραϊσκάκης»

Μολότοφ και δακρυγόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» | onsports.gr
Ακόμη και σ' ένα ντέρμπι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανής, τα επεισόδια δεν λείπουν...
Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησαν επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του «Καραϊσκάκης», ανάμεσα σε οπαδούς των «ερυθρόλευκων» και ανδρών των ΜΑΤ...
Ολα ξεκίνησαν όταν έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο... Την ώρα που οι παίκτες κατέβαιναν από το πούλμαν για να εισέλθουν στο γήπεδο, μία κροτίδα έσκασε μπροστά από τον Σεϊταρίδη και αμέσως οι Αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους παίκτες του Παναθηναϊκού να επιστρέψουν στο πούλμαν και να περιμένουν νέα ειδοποίηση για να κατέβουν.
Πράγματι, ύστερα από πέντε λεπτά οι «πράσινοι» πήραν την σχετική εντολή, μπήκαν χωρίς άλλα προβλήματα στο «Καραϊσκάκης», αλλά τα γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί... Αμέσως μετά ξεκίνησε ο... πόλεμος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να επιτίθενται στην Αστυνομία κι αυτή με την σειρά να απαντά κάνοντας χρήση χημικών και φωτοβολίδων κρότου - λάμψης και να δημιουργείται αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Να θυμίσουμε ότι περίπου έξι ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το sold out και σ' αυτήν ανέφερε: «Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν. Φίλαθλοι οι οποίοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο να μην προσέρχονται στο γήπεδο. Επίσης παρακαλούνται οι γονείς να ΜΗΝ φέρουν παιδιά για την ασφάλειά τους, επειδή το γήπεδο θα είναι γεμάτο».