Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Δείτε το απίστευτο βίντεο της διακοπής στο ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ !


Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν καν να πανηγυρίσουν το 0-1, αφού σχεδόν αμέσως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της Ένωσης. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αποχώρησαν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.
Στη συνέχεια οι οπαδοί άρχισαν να αλωνίζουν στον τερέν, κατευθύνθηκαν στα επίσημα και πήραν μέρος σε συμπλοκές με τους αστυνομικούς. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το ΟΑΚΑ, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική λόγω της ρίψης δακρυγόνων.Έντονες συζητήσεις ακολούθησαν για περίπου μια ώρα προκειμένου το παιχνίδι να ξεκινήσει και πάλι και να αποφευχθεί η βαριά τιμωρία της Ένωσης. Ωστόσο στις 21.40 αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα!
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια



Διαβάστε ΤΟ ΤΙ Συνέβη ΠΡΙΝ ΤΗ διακοπή 
Ταυτότητα ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας) 4ος βοηθός: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) ΑΕΚ (Δέλλας): Αραμπατζής, Βλάχος, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας, Φέτσης (Ρίκκα 67 '), Μητρόπουλος, Γκερέιρο, Ανάκογλου (Καραλής 83 '), Φούντας, ΠετρόπουλοςΠανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστελάν, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (Μίνγκας 52 ') , Λουσέρο, Παπαδόπουλος ΓΚΟΛ: Κίτρινες κάρτες: Χρήστου16 'Λουσέρο 32', Ανάκογλου 46 ', Κασελάν 47', Φέτσης 59 ' Ανασκόπηση ΑΓΩΝΑ ΤΟ Παιχνίδι ξεκίνησε τις ΜΕ ΔΥΟ Ομάδες ΝΑ δείχνουν αγχωμένες, ειδικότερα η ΑΕΚ που έπρεπε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς να δημιουργηθεί κάποια σημαντική φάση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 14 'από απευθείας φάουλ του Γκερέιρο με τον Κουτσόπουλο να πέφτει στην γωνία του και να διώχνει με υπερένταση. Ο χρόνος περνούσε η ΑΕΚ φαινόταν πως είχε τον έλεγχο, αλλά υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Ο Χρόνος περνούσε φάσεις ΚΑΙ ΔΕΝ υπήρχαν ΓΙΑ Καμία Επιλογές ΑΠΌ τις ΔΥΟ Ομάδες. Στο 32 'ο Πανθρακικός έκανε αισθητή την παρουσία του με την πρώτη καλή στιγμή με τον Παπαδόπουλο. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαϊρουά, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει απέναντι από το κάθετο δοκάρι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αρκετό άγχος και για τις δύο ομάδες, χωρίς φάσεις, χωρίς να παίζεται ποδόσφαιρο με την αγωνία στο κατακόρυφο. ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η. ΑΕΚ μπήκε δυνατά μόλις ΚΑΙ ΣΤΟ 46 'είχε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Φούντα από τα αριστερά, κέρδισε τις κόντρες, η μπάλα πήγε στον Πετρόπουλο ο οποίος έδωσε στον Τσουμάγκα, σέντρα, σύγχυση στην άμυνα, ο Ανάκογλου δεν προλαβαίνει την μπάλα να πλασάρει. Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους πέρασε με την ΑΕΚ σαφώς καλύτερη, να πιέζει και να προσπαθεί να βρει την "τρύπα" στην πολύ καλοστημένη άμυνα του Πανθρακικού. Και ενώ ο χρόνος περνούσε επικίνδυνα, ξαφνικά διακοπή λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά στο 81ο λεπτό μετά τη διακοπή στο 74 '