Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Έμειναν στο "Χ"

Χθες το απόγευμα διεξήχθη στο γήπεδο της Πουλίτσας, το υπόλοιπο του αγώνα μεταξύ των Ταρσινών '97 και του ΑΟ Ζευγολατίου, που είχε διακοπεί, λόγω του τραυματισμού του διαιτητή Καρακάση.
Ο αγώνας συνεχίστηκε από το 88ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για 4 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, το 1-1 παρέμεινε, με τον ΑΟΖ να διατηρείται στη 2η θέση με 57 βαθμούς (στο +6 από την Λυκοποριά) και τα Ταρσινά στην 5η με 48.

Στο μεταξύ με απόφαση που εξλεδωσε η ΕΠΣ Κορινθίας και εφαρμόζεται ήδη τα δύο τελευταία χρόνια, οι ομάδες της Β' κατηγορίας δεν θα επιβαρυνθούν με έξοδα διαιτησίας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

"Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας ενημερώνει τα σωματεία μέλη της, τα οποία συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ότι την 29 αγωνιστική 12 Μαίου 2013, τα εξοδολόγια διαιτησίας θα περιλαμβάνουν μόνο τα οδοιπορικά των διαιτητών και βοηθών διαιτητών και όχι την προβλεπόμενη αμοιβή, η οποία είναι προσφορά της Επιτροπής Διαιτησίας και των διαιτητών μας στα δοκιμαζόμενα από την οικονομική κρίση ερασιτεχνικά σωματεία μας.
Το ίδιο θα ισχύσει και για την επόμενη αγωνιστική 19 Μαίου για όσα σωματεία δεν ήταν γηπεδούχα κατά την πρώτη αγωνιστική της ωραίας αυτής πρωτοβουλίας της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας.
Στην δύσκολη εποχή που περνά ο τόπος μας, η συμβολική αυτή χειρονομία, που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια,αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αποδεικνύει την ευαισθησία της ΕΠΣ Κορινθίας και των διαιτητών μας προς τους αγωνιστές παράγοντες των σωματείων μας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.