Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 5o ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙ​Ο ΤΗΣ ΝΔ


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή Ηρακλείου, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, μεταβαίνει, σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου, στο Νομό Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο Προσυνέδριο του κόμματος. 

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί θεματική συζήτηση με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και των επιστημών για θέματα διαφάνειας.

Αύριο Σάββατο, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού.

Επίσης, το Σάββατο, στις 5 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο Προσυνέδριο του κόμματος, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει μπροστά της η Θεσσαλία. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.  
Ταυτόχρονα, κλιμάκια του κόμματος, με επικεφαλής βουλευτές πραγματοποιούν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη στην Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και το Βόλο.