Κυριακή 28 Απριλίου 2013

28η αγωνιστική στη Β Κορινθίας

 H αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας Koρινθίας άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου , στο γήπεδο του Συνοικισμού όπου, η Δάφνη Εξαμιλίων επεβλήθηκε άνετα με 0 - 4 επί του Αστέρα Κορίνθου, με τέρματα του Γλυκοφρύδη (55’), Σκούρα ( 62’ & 72') και Αντωνόπουλου (92').  
Με την νίκη της αυτή η ομάδα των Εξαμιλίων έφτασε τους 60 βαθμούς και παρέμεινε το φαβορί για την κατάληψη της 3ης θέσης, όπου υπό προϋποθέσεις, μπορεί να οδηγήσει και στην άνοδο.


 Η αγωνιστική θα συνεχιστεί  σήμερα το απόγευμα
Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος Κόρινθος '06 δοκιμάζεται στο Κουταλά, ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι της Περαχώρας με την Προόδο Αγίου Βασιλείου. Ο ΑΟ Μαψού υποδέχεται τον Αγιάννη, ενώ ο ΑΣ  Λουτρακίου αντιμετωπίζει το Σοφικό '05. Ο Αίας Αφιονορίου αγωνίζεται με τον Άγιο Γεώργιο, Τρίποντα στα χαρτιά θα πάρουν ο Ποσειδών Κ.Β. απέναντι στον ΠΓΣ που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όπως και ο Φωκάς κόντρα στα Αστέρια Λουτρακίου, που αποχώρησαν την περασμένη αγωνιστική.

Στον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Άσσου που εξασφάλισε την άνοδο παίζει στο Πετρί με τη Θύελλα Λεοντίου, ενώ ο  ΑΟ Ζευγολατίου υποδέχεται στο Βραχάτι τον Ασπρόκαμπο. Η Λυκοποριά αντιμετωπίζει τον Άρατο στο Βασιλικό, ενώ στη Στιμάγκα οι Νέοι φιλοξενούν τη Δάφνη Πουλίτσας.
Τρίποντα στα χαρτιά θα πάρουν οι Παμφενεατικός, Απέσσας Χαλκίου και ΑΟ Λαύκας επί των Παμβοχαϊκού , Κεραυνού Μ. Βάλτου και Ατρομήτου Μποζικών , αντίστοιχα , οι οποίοι έχουν αποχωρήσει του πρωταθλήματος. Τέλος ρεπό έχει η ομάδα των Ταρσινών
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος (28/4, 17:00)
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. - ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ. 3-0 α.α.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡ. - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. 0-4
ΠΓΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.Β. 0-3 α.α.
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΣΟΦΙΚΟ ’05
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝ. - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2ος όμιλος (28/4, 17:00)
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-0 α.α.
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛ.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΑΡΑΤΟΣ - ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.Β. - ΑΠΕΣΣΑΣ 0-3 α.α.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖ. 3-0 α.α.
ΡΕΠΟ: ΤΑΡΣΙΝΑ '97