Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κόντρες Α. Ο. Λουτρακίου - Αστέρα Δερβενίου & Πανκαμαριακού - ΠΑΣ Κλένια

Με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο , στις 4 το απόγευμα , το πρωτάθλημα  της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας..
Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής στρέφεται στους αγώνες του Α. Ο. Λουτρακίου με τον Αστέρα Δερβενίου , στο "Θώδειο" Στάδιο του Λουτρακίου και του Πανκαμαριακού με τον ΠΑΣ Κλένια, στο γήπεδο Ξυλοκάστρου.
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Α.Ο. Λουτρακίου δίνει ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την μάχη της κατάκτησης του τίτλου, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου . Ο προπονητής των "ορανιέ" ,  Μεσολόγγης θα έχει κανονικά στην διάθεσή του, τους Πέτρου και Αποστολάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά από την άλλη μεριά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπάρμπα (αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο) και τιμωρημένου Τσώκου. Η ομάδα του Λουτρακίου θα ψάξει μόνο την νίκη, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, καθώς θέλει 6 βαθμούς στους 3 αγώνες που απομένουν για να στεφθεί πρωταθλητής και μαθηματικά. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Αστέρα Δερβενίου , Στέφανος Μεϊμάρογλου, δήλωσε για τον αγώνα της ομάδος του κόντρα στον ΠΑΟ Λουτράκι ότι "είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στόν πιθανό πρωταθλητή της κατηγορίας, και είμαι αισιόδοξος, ότι ο Αστέρας Δερβενίου, θα ανταποκριθεί περίφημα, στίς δυσκολίες του εν λόγω αγώνος... Εχουμε δουλέψει πολύ καλά και εξειδικευμένα και θεωρώ ότι θα αποτελέσουμε έναν σπούδαιο αντίπαλο για την ομάδα του Π.Α.Ο. Λουτρακίου.  Πιθανές απουσίες ποδοσφαιριστές, απο τραυματισμούς, ή στρατεύσιμους ποδοσφαιριστές, δεν με προβληματίζουν, ούτε αποτελούν για μένα κάποιου είδους δικαιολογία αν κάτι δεν πάει καλά. Έχω εμπιστοσύνη απόλυτη σε όλο το έμψυχο υλικό της ομάδος, εξάλλου με αυτούς δουλεύω και τους εμπιστεύομαι, οπότε περιμένω να τα δώσουν όλα, και σε αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα, και να ικανοποιήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας, από την συνολική μας προσπάθεια. Καλώ τον κόσμο της ομάδος μας, να βοηθήσει τα παιδιά της ομάδος μας, και να σταθεί για άλλη μία φορά στο πλευρό τού αγαπημένου τους, Αστέρα Δερβενίου.
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται την Κλένια. Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες της, για την κατάκτηση του τίτλου και οι παίκτες του Καμαρίου, θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να την προβληματίσουν.
Ο Γιώργος Καρυώτης, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σκούρα, ο οποίος θα εκτίσει την 6η και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ αμφίβολος είναι ο Βλάσης Κλουτσινιώτης, λόγω κάποιων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ο τεχνικός του Καμαρίου, ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Κλένιας και σίγουρα γνωρίζει ορισμένα «μυστικά» της πρώην ομάδας του και τον τρόπο να κλείσει τους διαδρόμους στους αντίπαλους επιθετικούς
 Στο Σολομό ο Α. Ο.  Σπαθοβουνίου αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό , που διανύει περίοδο φορμαρίσματος, καθώς παραμένει έξι αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα, κάτι που ευελπιστεί να διατηρήσει και στο αυριανό αγώνα κόντρα στο Σπαθοβούνι.
Οι παίκτες του Δημήτρη Δημόπουλου θα αγωνιστούν ελεύθερα και χωρίς άγχος, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζίνη, αμφίβολος παραμένει ο Δημήτρης Τσιάκος, που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις, όπως και οι Τζας, Μαντζώρος, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.
Μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 0-3 κόντρα στην Ελλάς Βέλου, ο Πανσολυγειακός θα αντιμετωπίσει τους Αγίους Θεοδώρους με ανεβασμένη ψυχολογία και με την αισιοδοξία διάχυτη για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Εριόν και Έντισον Ζέφι και στον Μισλίμ Τζάνι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ αμφίβολος για τον ίδιο λόγο είναι και ο Νίκος Καρβούνης.
 Τον Εθνικό Ξυλοκέριζας υποδέχεται η Θύελλα Πετρίου. Ο τεχνικός του Εθνικού, Χρήστος Παπαντωνίου, θα στερηθεί   στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, των υπηρεσιών του Νίκου Κόλλια  , καθώς ο παίκτης αντιμετωπίζει τράβηγμα στο δικέφαλο. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Εθνικού θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να ελπίζουν και στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία, ευελπιστώντας να ξεπεράσουν στην βαθμολογία τον Σαρωνικό Γαλατακίου ώστε να είναι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στην Α1 Κατηγορία. Ο Σαρωνικός Γαλατακίου θέλει να σφραγίσει την παραμονή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αγωνίζεται με τον Ηρακλή Λεχαίου, που θέλει τη νίκη, για να έχει κάποιες ελπίδες παραμονής. Τέλος η Ελλάδα Βέλου παίρνει τρίποντο στα "χαρτιά" επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου, η οποία έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος


28η αγωνιστική 30-03-13 16:00
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΜΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ   0-3 α.α.