Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου για την νίκη κόντρα στην Αναγέννηση στο Κιάτο


Το απόγευμα του Σαββάτου ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται πια στην ούρα.
Κύψελος και Αετός Κρυονερίου , οι οποίοι εξασφάλισαν την άνοδο, αγωνίζονται εντός έδρας, με Τενεάτη Αθικίων και Άρη Κορίνθου, αντίστοιχα,  ενώ  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, που ακολουθεί ψάχνει  τη νίκη, για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο, αντιμετωπίζει, σε αγώνα ντέρμπι, στο Κιάτο την τοπική Αναγέννηση.
Από εκεί και πέρα, Άρης Βοχαϊκού, Άρης Κορίνθου και Γαλάζιοι Νέοι υποβιβάζονται στη Β' κατηγορία και όλη η μάχη γίνεται για την αποφυγή της 13ης θέσης, καθώς αν ο πρωταθλητής της Α1 Κορινθίας δεν ανέβει μέσα από τα μπαράζ στη Γ' Εθνική, τότε η ομάδα που θα τερματίσει στην συγκεκριμένη θέση, υποβιβάζεται.
 Το σημαντικότερο ματς γίνεται στην Αρχαία Κόρινθο, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Α.Ο. Λεχαίου, ενώ στο Αγγελόκαστρο, ο τοπικός Αετός αντιμετωπίζει τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Στο Δερβένι , ο Πανευρωστινιακός υποδέχεται στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" τον ουραγό Άρη Βοχαϊκού.
Τέλος την Κυριακή ο Ισθμιακός φιλοξενείται στον Σολωμό από την τοπική ομάδα, ενώ πιο εύκολο έργο θεωρητικά έχει η Αλμυρή απέναντι στους Γαλάζιους Νέους.

Η 27η αγωνιστική
  Σάββατο (30/3, 16:00)
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ:
 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
 Κυριακή (31/3, 16:00) 
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
Α. Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ