Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δένδιας: Αντιχριστιανικό το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

dendias
Δριμύ κατηγορώ στη Χρυσή Αυγή, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας στο χαιρετισμό του κατά την επίσκεψη και διάλεξη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μεταξύ άλλων μίλησε για τάγματα εφόδου τα οποία «επικαλούνται τον μανδύα του Χριστιανού» για να κρύψουν το αντιχριστιανικό πρόσωπό τους, ενώ για μία ακόμη φορά ξεκαθάρισε ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να υποκαθιστά την Αστυνομία στο καθήκον της και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας με κριτήριο το χρώμα του δέρματος ή το θρήσκευμα.
«Έχουμε ανάγκη το πνεύμα ανοχής που κηρύσσει η Ορθοδοξία, όχι το πνεύμα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν κλεψίτυπα σαν “δική τους” Ορθοδοξία. Έχουμε ανάγκη από τον λόγο παρηγορίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και όχι τον λόγο και τις πράξεις πάσης φύσεως ταγμάτων εφόδου, τα οποία επικαλούνται τον μανδύα του Χριστιανού για να κρύψουν το βαθύτατα αποκρουστικό και αντιχριστιανικό πρόσωπό τους», υπογράμμισε κατά το χαιρετισμό του ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:
«Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να έχει το δυσάρεστο έργο κάποιες φορές να επιβάλλει τον Νόμο, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την υποκαθιστά στο καθήκον της αυτό και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας έναντι συνανθρώπων μας, με κριτήριο το χρώμα του δέρματος, το θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο. Δεν έχουν θέση στην Ορθοδοξία οι πράξεις αυτές. Είναι όλοι τέκνα Θεού».
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης σημείωσε επίσης πως οι υψηλοί τόνοι, η άσκηση φραστικής βίας αλλά και η ανοχή της ίδιας της βίας, είναι ενέργειες που υπονομεύουν την πατρίδα, την κοινωνία, το μέλλον μας. «Τον διχασμό η πατρίδα μας τον έχει πληρώσει πολύ ακριβά στο παρελθόν, ακόμα και με απώλειες εθνικού χώρου», γι αυτό, τόνισε, «οφείλουμε να μην επιτρέψουμε να υπάρξει διχασμός στο μέλλον».
Χρυσή Αυγή: Φίλος των μασώνων ο Δένδιας
Απαντώντας στο Ν. Δένδια, η Χρυσή Αυγή τον χαρακτήρισε «δικηγόρο των εβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ» και «φίλο μασώνων (κατά δήλωσή του)» ενώ διαμήνυσε «να μην πιάνει στο στόμα του» την Ορθοδοξία και την Χρυσή Αυγή.
«Να αφήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και την αυτοπροβολή και να ασχοληθεί με το τεράστιο πρόβλημα της εγκληματικότητας που μαστίζει την πατρίδα μας», πρόσθεσε.

ysterografa.gr