Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί ως άλλοθι τους αγρότες

venizelos
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό σε επίπεδο αρχηγών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής ότι ψεύδεται και ότι υπόσχεται τα πάντα στους αγρότες.
Κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα αγροτικά θέματα, ο κ. Βενιζέλος καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι χρησιμοποιεί τους αγρότες και τις αγωνίες ως «άλλοθι» για να αναπτύξει τη «γνωστή αντιμνημονιακή του ρητορική».
Σημείωσε μάλιστα ότι οι αγρότες περίμεναν 27 λεπτά για να ακούσουν το «άσχετο πρόλογο» του κ. Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, ανέλαβε «μία και μόνη δέσμευση» που «μάλλον προσβάλλει τον αγροτικό κόσμο». «Ο αγρότης δεν περιμένει καμία υπόσχεση κανενός κόμματος για να συνεχίσει να παράγει», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για έλλειψη αντιπροτάσεων από την αξιωματική αντιπολίτευση.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αλαζονεία και μάλιστα ενός κόμματος που υποτίθεται είναι αριστερό», συμπλήρωσε.
Υποστήριξε στη συνέχεια ότι παρά τις θυσίες ο λαός ξέρει ότι η «καταστροφική», όπως τη χαρακτήρισε, επιλογή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα οδηγήσει απλά σε ύφεση αλλά σε ακύρωση της εθνικής οικονομίας και σε εξαθλίωση.
Ακόμη είπε με νόημα… «Δεν ξέρω αν είναι θεσμικά θεμιτό να πηγαίνετε σε συνέδρια χρηματοδοτημένα από διεθνείς κερδοσκόπους όπως ο κ. Σόρος».
O κ. Βενιζέλος κατηγόρησε δε, τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μιλά συγκεκριμένα.

ysterografa.gr