Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μάχη στο Ξυλόκαστρο , ο Ηρακλής κόντρα στον Αετό Κρυονερίου - Ο Κύψελος αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό

Μέ τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορλιας Κορινθίας
Στους ρυθμούς του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Αετό Κρυονερίου κινούνται στο Ξυλόκαστρο. Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου βρίσκεται στην 3η θέση με - 4 βαθμούς από τον δεύτερο Αετό και θέλει τη νίκη, για να πλησιάσει στον πόντο, και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Οι "πράσινοι" ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι του Σαββάτου και με όπλα την έδρα τους, αλλά και την επιθετική τους γραμμή, αισιοδοξούν πως θα πάρουν το "τρίποντο". Το ευχάριστο για τον Θανάση Παπασημάκη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλα τα ατού στη διάθεσή του.
Στον Αετό Κρυονερίου ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του και ευελπιστεί ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη νίκη και ουσιαστικά να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Α1. Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου βρίσκεται σε ανοδική πορεία, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, μιας και θέλει το «τρίποντο» που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο να βρεθεί και αυτός στην Α1 , αλλά γιατί όχι και να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση.
Ο πρωτοπόρος Κύψελος θα αγωνιστεί χωρίς τον Ρουσλάν , στο γήπεδο του Συνοικισμού με τον Πανευρωστινιακό. Η ομάδα της Κορίνθου που παραμένει αήττητος στην έδρα του, θα κυνηγήσει μια ακόμη νίκη, που θα τον φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
  Αύριο επίσης θα γίνουν και οι αγώνες του Άρη Βοχαϊκου με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου , στο Βραχάτι , του ΑΟ. Λεχαίου με τον Αρη Κορίνθου και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με τον ΑΟ Σολομού.
Η 21η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τους Γαλάζιους Νέους να υποδέχονται τον Αετό Αγγελοκάστρου , τον Τενεάτη να μάχεται με την Αναγέννηση Κιάτου και την Αλμυρή να υποδέχεται τον Ισθμιακό. Α2΄ Κατηγορια

21η αγωνιστική
 16.2.13 15.00
 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝ. - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
17.2.13 15.00
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ -   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ