Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Με 'λύση Νικοπολίδη" ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου - Ο ΠΑΣ Κλένια με τον Βασίλη Δημόπουλο στο ντέρμπι με το Σπαθοβούνι


Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται , σήμερα στις 3 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1΄κατηγορίας Κορινθίας.
Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια και τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου που θα διευθύνει ο Γιάννης Νεοφυτιάδης, θα γίνει στην κοινή τους έδρα, το γήπεδο του Σολομού, το αποτέλεσμα του οποίου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη του τίτλου . Η ομάδα της Κλένιας, , με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο, θα ενισχηθεί στον αγώνα με το Σπαθοβούνι και με τον αποκτηθέντα 26χρονο μέσο Βασίλη Δημόπουλο, ο οποίος την Δευτέρα έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Δερβενίου.
Η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας που φαίνεται να βρήκε 'λύση Νικοπολίδη" καθώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Κολιμάδης αναλαμβάνει "υπηρεσιασκός" μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου από την τεχνική ηγεσία και καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, στην αναμέτρηση, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ¨", με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου του Χρήστου Αρδίζογλου, είναι αυτός που θα καθοδηγήσει σαν παίκτης και προπονητής, τους συνπαίκτες του, στην δύσκολη αυτή αποστολή, ώστε να μπορέσει ο Αστέρας να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με τον Αστέρα θα αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς  Θεοδόσης  Καπούς. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στο Δερβένι με τον Γιάννη Μίχα στη σύνθεσή του καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Από την ομάδα του Χιλιομοδίου, μοναδικό πρόβλημα η απουσία του τραυματία, Θύμιου Κοντογιάννη.
Στη Νεμέα θα γίνη το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παννεμεατικό και στην Θύελλα Πετρίου, ενω στο "ΘΩΔΕΙΟ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου σε ακόμα ένα δύσκολο τίθεται αντιμέτωπος του Πανκαμαριακού. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τίτλου. Ο Μάκης Κριαράς, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων παραμένει νοκ άουτ, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Κώστας Αυγέρης, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Θύελλα Πετρίου. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αγγέλου, η συμμετοχή του οποίου, είναι αμφίβολη.
Να θυμίσουμε ότι ο Πανκαμαριακός μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου χρειάστηκαν οι καθυστερήσεις, ώστε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου να φύγει νικητής (1-2), με γκολ του Κολλιάκου . Στο μεταξύ τον 18χρονο μέσο Γιώργο Αθανασιάδη από τον Αετό Κορυδαλλού προσέθεσε στο ρόστερ του ο Πανκαμαριακός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με θητεία στην Μικτή Πειραιά, όπου έχει υπάρξει αρχηγός της, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Γιώργο Καρυώτη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Όσον αφορά στη σημερινη αναμέτρηση στο Λουτράκι, ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Δεσποτέλη, αλλά επιστρέφουν οι Σκούρας και Ενό που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και ο Βαγιού που αποθεραπεύτηκε.Φυσικά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» είναι δύσκολο και το γνωρίζουν όλοι, αλλά στο Καμάρι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στη Αρχαία Κόρινθο, ο Ηρακλής Λεχαίου που κινδυνεύει θα επιδιώξει το τρίποντο κόντρα στην Ελλάδα Βέλου,ενώ ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, στην έδρα του, υποδέχεται τον Α. Ο. Λουτρακίου, ο οποίος  έκανε το μεγάλο ''μπαμ'' στις μεταγραφές με την απόκτηση του 33άχρονου αμυντικού μέσου Σωκράτη Πέτρου , ο οποίος είχε μείνει ελευθερός από τον Πανηλειακό.
Στους Αγίους Θεοδώρους, η τοπική ομάδα αγωνίζεται με τον Σαρωνικό Γαλατακίου , ενω τέλος ο Πανσολυγειακός κερδίζει στα "χαρτιά" , εντός έδρας, την Προοδευτική Περιγιαλίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα 

Α΄ Κατηγορια
20η αγωνιστική 15.00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ- ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ- ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 3-0 α.α.