Όλα είχαν ξεκινήσει νωρίς το πρωί όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε στην Φωτεινή Πιπιλή: "πάλι πιωμένη είσαι; Κάτσε κάτω ρε!"
Στην συνέχεια το Newsit επικοινώνησε με την κα Πιπιλή η οποία όμως δήλωσε : "δε με εκπλήσσει η χυδαία επίθεση εναντίον μου γιατί σύμφωνα με τις αρχές της Χρυσής Αυγής, η γυναίκα οφείλει να κάθεται σπίτι, να πλένει πιάτα και να κάνει παιδιά. Θα απαντούσα με πολιτικά επιχειρήματα όπως καταλαβαίνετε εάν την επίθεση την είχε κάνει κάποιος άλλος και όχι ο Κασιδιάρης".
Το βράδυ της Πέμπτης όμως, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία οι χρυσαυγίτες αποχωρώντας από την αίθουσα τα έβαλαν με την Σοφία Βούλτεψη, επίσης ξανθιά.
Τότε, η κα Πιπιλή δεν άντεξε και είπε: «Φαίνεται ότι εσείς στη Χρυσή Αυγή, έχετε πρόβλημα με τις ξανθές!»
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...
newsit.gr