Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα σε πολιτικό

antitromokratiki
Ένα προφητικό ρεπορτάζ δημοσίευσε στη σημερινή Real News η Χριστίνα Κοραή. Η γνωστή δημοσιογράφος, επικαλούμενη πηγές από την Αστυνομία και το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, διατύπωνε την εκτίμηση ότι στις αρχές υπάρχει έντονη ανησυχία για νέο χτύπημα, μετά από την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού.
Το χτύπημα ήρθε, σήμερα το πρωί με την επίθεση στο Mall, μια περισσότερο προσεκτική ανάγνωση του ρεπορτάζ της Real News ωστόσο, δείχνει ότι η πραγματική ανησυχία των αρχών εντοπίζεται στο ενδεχόμενο να υπάρξει χτύπημα σε πολιτικό στόχο.
Για τον λόγο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και φρούρησης δυνητικών στόχων, ενώ σχετικές οδηγίες έχουν δοθεί σε κόμματα και Βουλή.
Η ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη δεν κρύβει τον προβληματισμό της για την κλιμάκωση της ακραίας βίας, και το ζήτημα αναμένεται να τεθεί και πάλι στη νέα συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες μέρες ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.
ysterografa.gr