Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕ​ΥΙΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩ​Ν ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

KOUIK KORINTHOS.JPG
Στον αγιασμό των υδάτων στην Κόρινθο παραβρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ,  εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.

Προηγουμένως παρέστη στη Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό, μαζί με τους Πολιτευτές του Κινήματος.
Το μεσημέρι, Πολιτευτές μαζί με τα παλαιά και τα νέα μέλη της Συντονιστικής που πλαισίωσαν τις τελευταίες μέρες το Κίνημα, ο Τέρενς Κουίκ είχε μαζί τους δίωρη συνάντηση  στην οποία συζητήθηκαν και θέματα κοινοβουλευτικής δράσης για προβλήματα που απασχολούν το νομό Κορινθίας, αλλά και θέματα σχετιζόμενα με την προσυνεδριακή πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο που θα γίνει τέλος Απριλίου στην Αθήνα.

Ο Τέρενς Κουίκ μαζί με τους ΑΝΕΞ ΕΛ Κορινθίας περπάτησε μετά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στους πεζόδρομους της πόλης, ανταλλάσσοντας ευχές με πολίτες.
Σε δηλώσεις του, αλλά και σε συνεντεύξεις στου στα τοπικά ΜΜΕ, ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά, με την ευκαιρία της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, στις πολιτικές μαφίες των διάφορων συγκαλύψεων, θέτοντας και το ερώτημα της αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος και στις 6 Μαΐου και στις 17 Ιουνίου, από τη στιγμή που ο τότε Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αποκρύψει την ύπαρξή της από τον ελληνικό λαό, «θέμα για το οποίο, οφείλει να πάρει δημόσια θέση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς». 
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επανέλθει για περιοδεία στο νομό Κορινθίας μαζί με τη Βουλευτή του Κινήματος Μίκα Ιατρίδη, η οποία έχει τη συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια υπό τη βουλευτική της εποπτεία.
Μετέφερε μάλιστα και το προσωπικό μήνυμα του Πάνου Καμμένου ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί και εκείνος την Κόρινθο για να γνωρίσει από κοντά και τη διευρυμένη, με νέα μέλη, τοπική Συντονιστική Επιτροπή.