Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα- 18χρονος σε κατάσταση αμόκ έσφαξε τη γιαγιά του και τον γείτονα - Μαχαίρωσε στο πρόσωπο και μία γυναίκα


Ένα απίστευτο αιματοκύλισμα που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη Φθιώτιδα. Ένας νεαρός άνδρας μόλις 18 ετών  σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τη γιαγιά του και το γείτονά του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τη γυναίκα του γείτονα στο Μώλος της Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα ο νεαρός για άγνωστη αιτία λογομάχησε με τη γιαγιά του, όπως αναφέρει το lamiastar.gr. Ο καυγάς ήταν τέτοιος που είχε αναστατωθεί όλη η γειτονιά και όλοι άκουγαν τις φωνές τους. Ο 18χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά έσφαξε τη γιαγιά του, η οποία έπεσε αμέσως νεκρή στο έδαφος, ενώ επιτέθηκε και σκότωσε  με πρωτοφανή μανία  60χρονο γείτονά του , ο οποίος παρενέβη στο επεισόδιο για να βοηθήσει την ηλικιωμένη γυναίκα.
Στη συνέχεια τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο τη σύζυγο του γείτονα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η κατάσταση της  υγείας της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του νεαρού είναι τοξικομανείς, ενώ οι τοπικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι και ο νεαρός χρήστης ναρκωτικών.
Ο νεαρός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής