Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δυνατές αναμετρήσεις στη Δ΄ Εθνική: Πέλοπας - Χαλκίδα , Παναργειακός - Πανναυπλιακός

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Δ’ Εθνικής στους ομίλους 7ο και 8ο   που αναμένεται να φέρουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Στον 7ο όμιλο,  η Χαλκίδα δοκιμάζεται στο Κιάτο απέναντι στον Πέλοπα. Από την ομάδα του Κιάτου απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Λευτέρης Στασινόπουλος, αλλά και οι μόνιμοι τραυματίες Κίσσας, Σελλάς και Κοντάκης. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του ανέτοιμου Μιχαλόπουλου.
Ο Βασίλης Τζαλακώστας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη συνάντηση με τους 'νερατζούρι', τονίζοντας ότι θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερο πάθος, στοιχείο που έλειπε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα 'έδρα', για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στο ντέρμπι της Αργολίδας, ο Παναργειακός φιλοξενεί τον Πανναυπλιακό, ενώ η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται τον Πανελευσινιακό. Ο Μανδραϊκός αντιμετωπίζει τον Παρνασσό, ενώ τα Λουκίσια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον ουραγό Πορτοχελιακό.  Τέλος, ρεπό έχει ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου.

Η 9η αγωνιστική
Πέλοπας Κιάτου-Χαλκίδα
Ενωση Ερμιονίδας-Πανελευσινιακός
Παναργειακός-Πανναυπλιακός
Μανδραϊκός-Παρνασός
Λουκισίων Α.Ο.-Πορτοχελιακός
Ρεπό έχει ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου.

Στον 6ο όμιλο, ο ΠΦΟ Πανόπουλου θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του απέναντι στον Εθνικό Σαγέικων, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα παίζει στα Φιλιατρά με την Εράνη. Η Αχαϊκή υποδέχεται τον Πάμισο, ενώ ο Παναρκαδικός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά. Τέλος, η Δόξα Νέας Μανολάδας φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνέικων.

Η 8η αγωνιστική
ΠΦΟ Πανόπουλου-Εθνικός Σαγέικων
Αχαϊκή-Πάμισος
Εράνη Φιλιατρών-Ατρόμητος Λάππα
Παναρκαδικός-Εθνικός Μελιγαλά
Δόξα Νέας Μανολάδας-Διαγόρας Βραχνέικων