Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Αν και Χριστούγεννα, «μυρίζει» ήδη... Καρναβάλι 2013


Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν στο Δήμο Πατρέων οι προετοιμασίες για το Πατρινό Καρναβάλι 2013. Από σήμερα μέχρι και τις 11/1/2013, αρχίζει η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής των πληρωμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο καρναβαλικό γραφείο, στο κτήριο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.
Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Όσοι εκπρόσωποι θέλουν να κρατήσουν τον περσινό αριθμό του πληρώματός τους, πρέπει να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής, από σήμερα και μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.
Να σημειωθεί πως η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» επιχειρεί να αναβαθμίσει την οργάνωση και την επικοινωνία του Καρναβαλικού Γραφείου με τους υπεύθυνους των πληρωμάτων, αξιοποιώντας την τεχνολογική πρόοδο της εποχής μας. Αρχικά, στο πλαίσιο της καλύτερης και πιο γρήγορης εξυπηρέτησής σχετικά με τη διαδικασία Αίτησης Συμμετοχής Πληρωμάτων, εφαρμόζεται πιλοτικά ένα πρόγραμμα - ενταγμένο στις υπηρεσίες του επίσημου site -όπου παρέχεται η δυνατότητα και ηλεκτρονικής υποβολής μέρους των δικαιολογητικών της αίτησης. Στον ίδιο χώρο αναρτούνται  ο  Κανονισμός Συμμετοχής  Πληρωμάτων με τις υπόλοιπες πληροφορίες και τα ενημερωτικά έντυπα  που είναι απαραίτητα για τη δήλωση συμμετοχής.
aftodioikisi.gr