Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μόνος του ο Κούγιας στη... νέα Λίγκα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε.

Από τις θέσεις των 16 ομάδων της Super League δεν προκύπτουν σύμμαχοι για τον Αλέξη Κούγια που με δηλώσεις του αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για ένα νέο πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό.
Η εφημερίδα «Goal» επικοινώνησε με όλες τις ομάδες και οι αντιδράσεις των ΠΑΕ κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δεν ασχολούμαστε με τέτοια σενάρια» σχολίασαν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και πρόσθεσαν με ξεκάθαρη διάθεση χιούμορ: «Γιατί βιάζονται τόσο πολύ Παναχαϊκή και Παναθηναϊκός; Μπορεί του χρόνου να παίζουν μαζί στη Football League».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χρήστος Παναγόπουλος (β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός): «Τα όσα ακούστηκαν για νέα ξεχωριστή λίγκα δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά και ούτως ή άλλως θεωρούμε πως είναι κάτι ανέφικτο...».
Από εκεί και πέρα, αξίζει να επισημάνουμε πως από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν χθες προς όλους τους τόνους πως ναι μεν εξετάζουν σοβαρά διάφορους τρόπους αντίδρασης για τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη, αλλά η εμπλοκή τους σε ένα «σχέδιο» νέας λίγκας δεν είναι σε καμία περίπτωση στα πλάνα τους. Μάλιστα από την «πράσινη» ΠΑΕ δεν έκρυβαν χθες και τον εκνευρισμό τους για ποιον λόγο ο Αλέξης Κούγιας επέλεξε να εμπλέξει με τις δηλώσεις του και τον Παναθηναϊκό σε όλη αυτή τη διαδικασία...

ΑΕΚ

«Εμάς δεν μας συμπεριέλαβαν καν. Δεν ασχολούμαστε, δεν σχολιάζουμε» έλεγαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ

«Καμία πρόταση ή έστω κρούση δεν έχει γίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Από τη στιγμή που το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε επίπεδο φημολογίας ή τέλος πάντων σκέψης κάποιων, δεν υπάρχει καμία διάθεση να γίνει καμίας μορφής σχόλιο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μέλος της Super League και ως τέτοιο ενεργεί» ήταν η τοποθέτηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.

ΑΡΗΣ

Αντώνης Ζαμπέτας (μέλος διοικούσας επιτροπής ΠΑΕ Αρης): «Δεν έχουμε διάθεση να μπούμε σε μια τέτοια συζήτηση την οποία άνοιξε ο κ. Κούγιας. Η Super League είναι ο θεσμικός φορέας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γίνονται λάθη, χρειάζονται ενδεχομένως αλλαγές, πρέπει να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο και αυτό μας βρίσκει σύμφωνους».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βαγγέλης Σουφλέρης (διευθυντής ΠΑΕ): «Θα περιμένουμε πρώτα να δούμε τις εξελίξεις στην... Καταλονία και αν αυτή θα γίνει ανεξάρτητο κράτος και στη συνέχεια θα δούμε αν μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε άλλη λίγκα».

ΟΦΗ
Μάνθος Πουλινάκης (πρόεδρος ΠΑΕ): «Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα...».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιώργος Μποροβήλος (πρόεδρος ΠΑΕ): «Δεν ασχολούμαστε. Ουδέν σχόλιον».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γιώργος Σπανός (πρόεδρος ΠΑΕ): «Δεν ξέρω το περιεχόμενο της πρότασης. Δεν έχω ενημερωθεί».

ΞΑΝΘΗ

Αρης Πιαλόγλου (πρόεδρος ΠΑΕ): «Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Ουδέν σχόλιον».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

«Ουδέν σχόλιον».

ΒΕΡΟΙΑ

Γιώργος Αρβανιτίδης (πρόεδρος ΠΑΕ): «Εφόσον και όταν τεθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο με όλες τις παραμέτρους, τότε θα μπορέσει η Βέροια να εκφράσει συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε φιλολογικά σενάρια».

ΚΕΡΚΥΡΑ

«Υπάρχει μία διαμορφωθείσα κατάσταση και τέλος. Δεν συζητάμε τίποτα άλλο» σχολίασαν από την ΠΑΕ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δημήτρης Τζελέπης (πρόεδρος ΠΑΕ): «Χα, χα, χα, χα, χα...».

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στέλιος Βαρουξάκης (πρόεδρος ΠΑΕ): «Ουδέν σχόλιον».

newsit.gr