Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Άγριος καβγάς Ντόρας - Λαφαζάνη με αφορμή το ΤΑΙΠΕΔ



Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις αποκρατικοποιήσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ “όργανο ξένων συμφερόντων” για να πάρει την οργισμένη απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη “εσείς είστε όργανο ξένων συμφερόντων”..

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος

Μπακογιάννη: αν ξέρετε ότι είναι όργανο ξένων συμφερόντων να το αποδείξετε αλλιώς να σιωπήσετε. Επιτέλους, έχουμε ξεχάσει την ελληνική γλώσσα εδώ μέσα στη βουλή και λέμε ό,τι θέλουμε

Λαφαζάνης: Φωνάζετε για να σας φοβηθούμε; Δεν σας φοβόμαστε κ.Μπακογιάννη. Πρώτη φορά ακούτε τη φράση όργανο ξένων συμφερόντων;

Μπακογιάννη: Εσείς είστε το όργανο των ξένων συνμφερόντων που θέλετε να γυρίσει η χώρα στη δραχμή. Έλεος πια

Λαφαζάνης: το έλεος να το πείτε αλλού. Εγώ ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα. Το σχέδιό σας για αποκρατικοποιήσεις αποτελεί παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος άσκησε κριτική στον κ. Λαφαζάνη λέγοντας πως όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιποιούν τιμή για το Κοινοβούλιο. “Δεν ειναι δυνατόν να αποκαλεί όργανο της εκτελεστικής εξουσίας ως όργανο ξένων συμφερόντων” συμπήρωσε ο υπ. Οικονομικών.