Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πότε θα κάνει ξαστεριά; ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1


Ούτε σήμερα κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η ΑΕΚ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και παραμένει τελευταία χωρίς νίκη. Βενέτης (30') και Παυλής (74') τα γκολ.
Η Ενωση θύμισε κάτι από ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς με την Κέρκυρα, όμως οι θύμησες έσβησαν με την πρώτη φάση των Φαιάκων στα καρέ των «κιτρινόμαυρων», που έφερε και το γκολ με το οποίο έγινε το 0-1 (30'). Η Ενωση κατέρρευσε μετά το γκολ, άκουσε τρελή γιούχα από την εξέδρα και πήγε στα αποδυτήρια με την πλάτη στον τοίχο.
Ωστόσο, λίγο οι διορθωτικές κινήσεις του Παπαδόπουλου, που έκατσε ως υπηρεσιακός τεχνικός στον πάγκο και λίγο το φιλότιμο των «κιτρινόμαυρων» έφεραν την ισοφάριση με τον μέχρι πρότινος παροπλισμένο Παυλή στο 74', όμως η ΑΕΚ παρέμεινε στο «Χ» κι ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα...
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Ρίκκα (59' Γροντής), Λαγός, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης (46' Κορδέρο), Παπαδημητρίου, Αρκούδας (67' Παυλής), Κουτρουμπής
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Εντερ Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γιάντσης (84' Κρητικός), Χαμπλ (25' Σταμόγιαννος), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (68' Τσοκάνης)


Ανατροπή στο 89' και το 90' για τη Βέροια!

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Ενα συγκλονιστικό φινάλε, ένα εξαιρετικό παιχνίδι, μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα και τέσσερα γκολ… Κι όμως, ναι, ήταν αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτός ανάμεσα στην Βέροια και τον Ατρόμητο (2-2).Με τους Περιστεριώτες να προηγούνται με 2-0 και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στα τελευταία λεπτά, σίγουρα… μετάνιωσαν όσοι βιάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εξέδρες του γηπέδου της «βασίλισσας». Καφές και Μπαργκάν χρίστηκαν «εκτελεστές» για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς που εμφανίστηκε «απρόσεκτη» - όπως σημείωσε και ο προπονητής της- και ενώ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89', τελικά… την έχασε. 
Ο Ατρόμητος μέχρι το 89΄ είχε το προβάδισμα με 2-0 αλλά η Βέροια κατάφερε σε ένα δίλεπτο να ισοφαρίσει και να πάρει αυτό που άξιζε.
Ο Ατρόμητος χωρίς να είναι καλύτερος της Βέροιας βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 2-0, όπως είχε κάνει και κόντρα στην Κέρκυρα την πρώτη αγωνιστικήTο πρώτο γκολ ήρθε στο 13ο λεπτό. Ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Λαζαρίδη και σημείωσε το πρώτο του τέρμα, σε επίσημο ματς, με τη φανέλα του Ατρόμητου.
 Στο 31', κόντρα στη ροή του ματς, ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Γιαννούλης σέντραρε και ο Γεωργέας στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 
Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 38' μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς αλλά ο Ιτάνζ έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Ιωάννου.
Ο Καφές μείωσε στο 89' με το πρώτο του φετινό γκολ και στις καθυστερήσεις ο Μπαργκαν χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.
Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καρι, Ορεστες, Γεωργέας (46' Έβερτον), Καλογέρης (59' Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκαν, Κοστλι, Ιωάννου (83' Μπελόν)
Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (93' Ταυλαρίδης), Σουμπίνιο (86' Καραγκούνης), Μπέλιτς (53' Δημούτσος), Επστάιν, Καραμάνος