Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η ώρα του εισαγγελέα - Έντονες αποδοκιμασίες στην παπαδιά και τον εραστή της - ''Θέλω να σαπίσει στη φυλακή'' λέει η αδερφή του ιερέα!


Υπο τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών, η παππαδιά και ο δολοφόνος του ιερέα, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα. Ο κόσμος που είχε πληροφορηθεί την προσαγωγή των κατηγορουμένων, είχε συγκεντρωθεί στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου και τους αποδοκίμασε με έντονο τρόπο.
Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν με ισχυρή Αστυνομική δύναμη με τρια αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες. Κατά την προσαγωγή της η παππαδιά φορούσε μαύρο αμάνικο μπλουζάλι και μαύρο παντελόνι, ενώ ο δράστης φορούσε φόρμα εργασίας...
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν αναβολή ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι κανείς δικηγόρος δεν δεχόταν να τους εκπροσωπήσει...
Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει και η συνέντευξη Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας όπου θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στην διαλεύκανση του εγκλήματος


''Θέλω να σαπίσει στη φυλακή η σατανική γυναίκα''

Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Το κακό που μας έκανε δεν μπορώ να το περιγράψω. Σε όλους μας, αλλά πιο πολύ στα τρία παιδάκια τους. Μέχρι και χθες, λίγο πριν αποκαλυφθούν τα όσα έκανε, μου έλεγε Έφη σ' αγαπώ. Και εγώ της έλεγα, θα το περάσουμε μαζί". Νόμιζα ότι θρηνεί για τον άνδρα της''.

Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην αδερφή του θύματος. Όπως η ίδια αναφέρει στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" που επικοινώνησε μαζί της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η παπαδιά δολοφόνησε τον αδερφό της και ουσιαστικά βρίσκεται πίσω από την στυγερή δολοφονία.

"Πώς να πάει εκεί το μυαλό μας; Τουλάχιστον τώρα που ξέρουμε ότι θα πάει φυλακή, νιώθουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Η σατανική γυναίκα είχε σχεδιάσει τα πάντα μαζί με τον 40χρονο στα Κρέστενα Ηλείας, με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση", αναφέρει η ίδια.

newsit.gr - patrisnews.com