Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Όχι στη στέγαση λαθρομεταν​αστών σε Αστυνομικέ​ς Σχολές
Ούτε στην Αθήνα ούτε στην Θράκη, αλλά στις χώρες προέλευσής τους      να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες. Αν πράγματι      στεγάζονται σε αστυνομικές σχολές με αποθήκες οπλισμού, οι      αρμόδιοι γι΄αυτήν την απόφαση οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα.

Για την επερχόμενη οικονομική λαίλαπα
Ο επερχόμενος διασυρμός των οικονομικά ασθενέστερων Ελλήνων, τη      στιγμή που δεν κόβεται ούτε ευρώ από τις χορηγίες προς τα κόμματα,      αποδεικνύει την υποκρισία όχι μόνο των κυβερνώντων, αλλά ολόκληρου      του πολιτικού συστήματος.

Σαρώνει η ανεργία
Σαρώνει η ανεργία, καταδικάζοντας κυρίως τους νεότερους Έλληνες.      Μόνο η εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου που θα επιδοτήσει την      Ελληνική παραγωγή μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο.

Για την δολοφονία στην Πάρο
Οι εν ψυχρώ εκτελέσεις Ελλήνων αποτελούν πλέον καθημερινό      φαινόμενο. Πόσο αίμα αθώων πρέπει να χυθεί για να ξυπνήσουν οι      κυβερνώντες; Άμεση λήψη σκληρών κατασταλτικών μέτρων για την      πάταξη της βαριάς εγκληματικότητας, που σε κάθε περίπτωση πηγάζει      από τη λαθρομετανάστευση.

Λαθρομεταν​άστες εμπρηστές
Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Σοφικό Κορινθίας και Πικέρμι      που προκλήθηκαν από λαθρομετανάστες, αλλοδαπός είναι και ο      εμπρηστής του Αγίου Όρους. Οι ξένοι καίνε κυριολεκτικά τη χώρα και      οι κυβερνώντες στήνουν επικοινωνιακά πανηγύρια για να κοροϊδέψουν      τον ελληνικό λαό. Μόνη λύση η άμεση απέλαση όλων των      λαθρομεταναστών.