Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας: Καμία ανοχή στους σύγχρονους γερμανοτσο​λιάδες της Χρυσής Αυγής

Αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις και ρόλο της δήθεν «αντιμνημονιακής» Χρυσής Αυγής είναι ηπρόσφατη συμμετοχή τριών βουλευτών τηςστο μπλοκάρισμα της διαδικασίας δημιουργίας Επιτροπής Ελέγχου για το χάρισματης ΑΤΕ (και μαζί της του 40% της ελληνικής αγροτικής γης) στην ΤράπεζαΠειραιώς. Πλέον δεν μπορεί κανείς να ισχυρίζεται ότι «δεν είχε καταλάβει».

Οι χρυσαυγίτες, εμφανιζόμενοιως «πατριώτες» (όπως και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, οι ταγματασφαλίτες τηςκατοχής), έρχονται για να επιβάλλουν την τάξη, να προστατεύσουν τη σύγχρονηκατοχή ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου. Εμφανίζονται ως αντισυστημικοί, αλλά είναι το μακρύχέρι του κράτους. Στα ίδια ιδεολογήματα πατάνε. Ο Δένδιας εξαπολύει ρατσιστικάπογκρόμ με τον θρασύτατο τίτλο «Ξένιος Ζευς», και την ίδια ώρα οι νεοναζί, μετην ανοχή (αν όχι τις ευλογίες) της αστυνομίας δολοφονούν μετανάστες. Ο ρόλος τους είναι να στρέψουν τουςεργαζόμενους τον έναν ενάντια στον άλλο, ενώ αυτοί θα ξεπουλάνε ανενόχλητοι τηδημόσια περιουσία. Είδατε ποτέ αυτούς τους σύγχρονους δοσίλογους σε καμίααπό τις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις των τελευταίων δύο ετών κατά τηςεπιβαλλόμενης πολιτικής; Όχι, και ούτε και πρόκειται.

Αυτό που τους νοιάζει είναινα κερδίσουν τη συμπάθεια με έναν οχετό λαϊκισμού, υιοθετώντας την τακτική«πες, πες, κάτι θα μείνει», όπως τη δίδαξε και ο Γκέμπελς που τόσο θαυμάζουν.Χαρακτηριστικό είναι το ότι είχαν ανακοινώσει πως θα διαθέσουν τα βουλευτικάαυτοκίνητα σε πολύτεκνες οικογένειες, χωρίς όμως να αναφέρουν ότι αυτόαπαγορεύεται, οπότε, τι να κάνουν, αναγκαστικά… τα κράτησαν! Σε τοπικό επίπεδοβλέπουμε τον βουλευτή του Νομού Κορινθίας, Στάθη Μπούκουρα, σε ρόλο… ΜαριάνναςΒαρδινογιάννη να εξαγοράζει ψήφους και συνειδήσεις με πακέτα μακαρόνια, νασβήνει τάχα φωτιές, να επισκέπτεται «αγανακτισμένος» το νοσοκομείο – πάντα μεσυνοδεία κάμερας φυσικά. Ένα κακοστημένο σόου που σκοπό έχει, αν όχι να κερδίσειοπαδούς για αυτή τη φασιστική συμμορία, τουλάχιστον να αποσπάσει την ανοχή απόμία μουδιασμένη κοινωνία που δέχεται μια ολομέτωπη επίθεση από κυβέρνηση, ΕΕκαι τραπεζίτες.

Η δήθεν αγανάκτησή τους γιατον Πακιστανό φερόμενο ως βιαστή της Πάρου, ενώ δεν τους ενόχλησε πχ η είδησηγια τον 63χρονο Έλληνα που φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τη Βουλγαρικήςκαταγωγής εγγονή του από τα 6 ως τα 9 χρόνια της στην Καβάλα, δείχνει ξεκάθαραότι δεν τους νοιάζουν καθόλου αυτά τα όντως αποτρόπαια εγκλήματα, αλλά πως η δουλειά τους είναι να κατευθύνουν τηλαϊκή οργή σε ανώδυνες για το σύστημα κατευθύνσεις.

Ε λοιπόν, δεν θα τουςπεράσει! Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ούτεστην Κορινθία, ούτε πουθενά, καμία ανοχή στους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες,καμία ανοχή στο φασισμό που σηκώνει κεφάλι!


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κορινθίας