Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Λιάρος για εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Στην τελική φάση των ζυμώσεων για τις αλλαγές σε επιτελικές θέσεις και όργανα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Κινήματος έχει καταλήξει στο σχήμα μάχης στο οποίο θα στηριχτεί, προκειμένου να επιχειρήσει την πολιτική ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ μέσα στο επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο πάντα των ευαίσθητων ισορροπιών τις οποίες καλείται να τηρήσει, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια από τις πλέον σημαντικές αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα κατέχει η Φώφη Γεννηματά. Το ρεπορτάζ από την Ιπποκράτους αναφέρει ότι για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προορίζει τον δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαϊου και της 17ης Ιουλίου ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με το Κίνημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί, λόγω της συρρίκνωσης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ.
Η αξιοποίηση του Αντώνη Λιάρου σε θέση εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να οδηγήσει τη Φώφη Γεννηματά σε μετακίνηση σε κάποια άλλη προβεβλημένη θέση, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι έτσι κι αλλιώς ευαίσθητες εσωκομματικές ισορροπίες.

statesmen.gr