Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μεγάλωσαν μαζί, πέθαναν μαζί - Δυο άνδρες της ΔΙΑΣ από την Αργολίδα νεκροί σε τροχαίο


Τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, με θύματα δυο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Δυο αδελφικούς φίλους, από το ίδιο χωριό...
Μόλις είχαν τελειώσει τη βάρδια τους. Ήταν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν οι δυο άνδρες της ΔΙΑΣ, ηλικίας 31 και 27 ετών, ανέβηκαν στη μηχανή τους για να επιστρέψουν στη βάση τους και στη συνέχεια σπίτι τους.

Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια και για τους δυο.

Στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Φειδιππίδου, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας αλλά και εξαιτίας του κακού υπολογισμού στη στροφή, ο 31χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία "καρφώθηκε" στα κολωνάκια που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου.

Παρόλο που φορούσαν και οι δυο κράνος, τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή.
Δυστυχώς, ο θάνατος για τα δύο παλικάρια ήταν ακαριαίος.
Πίσω από την τραγωδία βρίσκεται μια σχέση ζωής. Τα δυο παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο ήταν αδελφικοί φίλοι. Σύμφωνα με το bloko.gr κατάγονταν από το ίδιο χωριό της Αργολίδας. Μεγάλωσαν μαζί, ενώ οι οικογένειές τους δέχονταν επίσης με ισχυρή φιλία. Η τραγική μοίρα το θέλησε να ήταν παρέα στη ζωή, παρέα και στο θάνατο.

Αυτό ήταν το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο για την ομάδα ΔΙΑΣ σε διάστημα λίγων μηνών.

newsit.gr