Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στις 24 & 25 Αυγούστου το 4ο Ziria Festival "Νίκος Δόικας"


Διοργανώνεται και φέτος το Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας", ένα δωρεάν φεστιβάλ στα Τρίκαλα Κορινθίας. Στη διοργάνωση, που επαναλαμβάνεται για τέταρτη φορά φέτος, θα εμφανιστούν πολλά ροκ συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. Θα γίνει στις 24 & 25 Αυγούστου στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας.
Δελτίο τύπου διοργανωτών:
Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Αυγούστου, στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, διοργανώνουμε το 4o Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας", ένα διήμερο μαραθώνιο μουσικό φεστιβάλ, με τη συμμετοχή πολλών ροκ και όχι μόνο, εξαιρετικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα.
Μια μεγάλη παραγωγή, home made, συμμετοχική και ακηδεμόνευτη, με ελεύθερη είσοδο και ελεύθερη χρήση όλων των υποδομών, σε ένα φανταστικό άπλετο χώρο, με σχεδόν τέλεια οργάνωση, ψηλά στο βουνό στα 1600 μ. υψόμετρο.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνέχεια των «Live Rock πάρτυ στη Ζήρεια», που έγινε τον Αύγουστο του 2009, του "2ου Ζήρεια Open Party" που έγινε τον Αύγουστο του 2010 και του 3ου Ziria Music Festival που έγινε τον Αύγουστο του 2011 και ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, η τοποθεσία ιδανική και η πρόσβαση πολύ εύκολη. Στο χώρο θα υπάρχουν όλες οι υποδομές και μεγάλος χώρος διαμορφωμένος για camping.
Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν! Ένα στοίχημα που βάλαμε είναι να αποδείξουμε ότι δεν είναι τα χρήματα που κινούν τα πάντα, ούτε τα πάντα γίνονται για τα χρήματα. Όλη η διοργάνωση του πάρτυ γίνεται εθελοντικά και συμμετοχικά.
Όπως και τις τρεις προηγούμενες χρονιές, τη διοργάνωση επιμελούνται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών. Μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά, το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, οι ξενοδόχοι των Τρικάλων, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που υποστηρίζουν το Ziria Music Festival αναφέρονται στην ανακοίνωση "Οι χορηγοί μας".
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα συγκροτήματα και έναν - έναν όλους τους μουσικούς, για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή.
Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου και θα κρατήσει μέχρι το πρωί της Κυριακής.
Το πάρτυ είναι και δικό σας. Καλέστε τους φίλους σας και ελάτε όλοι μαζί για μια ξεχωριστή εμπειρία, στο πιο high open party της χρονιάς!