Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κάτω Αχαΐα: Eκτός κινδύνου ο άνδρας που πήδηξε στο κενό από το γραφείο του δημάρχου

Σε νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε πριν από λίγο και νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου ο άνδρας που νωρίτερα έπεσε από το μπαλκόνι του γραφείου του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας. Ευτυχώς ο άνδρας από την πτώση δεν έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και έτσι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Το γραφείο του Δημάρχου βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο του Δημαρχείου ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχουν φυτά που ανέκοψαν την πτώση του άνδρα.
Οπως δηλωσε στο thebest.gr o δήμαρχος Δυμαίων, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος "Με πολύ λύπη παρακολουθούμε την κοινωνική και οικονομική κρίση να εξελίσσεται. Καθημερινά συνδημότες σε απόγνωση διαμαρτύρονται για τις οφειλές τους και τους απλήρωτους λογαριασμούς τους, έρχονται φωνάζουν ότι θα αυτοκτονήσουν γιατί τα κταστήματά τους δεν έχουν δουλειά. Ο συγκεκριμένος εισέβαλε σε απονενοημένη κατάσταση στο γραφείο μου απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει και ζητούσε να φωνάξουμε τα κανάλια και την αστυνομία. Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε αλλά αυτός έλεγε  "θα τα γυρίσω όλα αναποδα εδώ μέσα". Όρμησε ξαφνικά στο μπαλκόνι, πιάστηκε από τα κάγκελα και πήδηξε στο κενό. Ευτυχώς το γραφείο μου ειναι σε ισόγειο αλλά υπάρχουν πρανές 2 με 3 μέτρα από κάτω και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Εγώ κατέβηκα αμέσως κάτω γιατί είμαι και καρδιολόγος και ήταν σε σταθερή κατάσταση. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Περιμένουμε τις εξετάσεις που του κάνουν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας για να δούμε τι κακώσεις έχει. Ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να μη ζήσουμε άλλες τέτοιες εικόνες".
12.49 Ένας άνδρας έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του γραφείου του δημάρχου της Δυτικής Αχαΐας, στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και νοσηλεύεται, τραυματισμένος στην σπονδυλική του στήλη.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος πήγε στον δήμαρχο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη λειτουργία καντίνας δίπλα από το μαγαζί του, ζητώντας του να εφαρμόσει δικαστική απόφαση για σφράγιση της καντίνας.
Ο παθών απείλησε πως σε διαφορετική περίπτωση θα πέσει στο κενό, κάτι που έκανε πράξη πηδώντας από ύψος περίπου 4 μέτρων.
Αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας δίνει κατάθεση στην Αστυνομία για τις συνθήκες του συμβάντος.
thebest.gr