Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

''Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕ​ΑΣ ΤΟΥ ΣΙΑΜ''

Με προσανατολισμό και έμφαση στον πολιτισμό, η νέα διαδικτυακή τηλεόραση FocusWebTV, www.focuswebtv.gr ,εκκινεί αυτήν την Κυριακή 20 Μαΐου, ώρα 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης, πλατεία Δημαρχείου Αργυρούπολης. Λ. Κύπρου 68 ,τις εκτός TV δραστηριότητες της με την παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ο Έλληνας Aντιβασιλέας του Σιάμ» που έγραψε ο Γιάννης Κωνσταντάτος για τις εκδόσεις «ΙΒΙΣΚΟΣ». Οι δύο δημοσιογράφοι – παρουσιάστριες του FocusWebTV, Ειρήνη Νικολοπούλου και Φαίη Μαυραγάνη θα συμμετάσχουν ως ομιλήτρια και ως συντονίστρια αντίστοιχα  στην  επίσημη εκδήλωση για το 3ο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Θα μιλήσουν επίσης οι Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς,π. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δορυφορικών Οργανισμών, Γιάννης Μακρυγιάννης, Αρχισυντάκτης Εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Μάξιμος Μουμούρης, Ηθοποιός και η Ελένη Κονοφάου, Πρόεδρος Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο O Γιάννης Κωνσταντάτος γεννήθηκε στην Αργυρούπολη. Δηλώνει με υπερηφάνεια πως είναι ψυχή και σώματι Κεφαλλονίτης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το 2010 υπήρξε Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και σήμερα είναι επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.
Γράφει, όπως δηλώνει, από αγάπη και ανάγκη να σπάσει τα δεσμά του αφού έτσι αισθάνεται ελεύθερος. Το 2008 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γκοβόστη το πρώτο του πολιτικό μυθιστόρημα, «Η Τελευταία Ευκαιρία», ενώ το δεύτερο με τίτλο «Απέναντι στο Πεπρωμένο» από τις εκδόσεις Ιβίσκος κυκλοφόρησε το 2010.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration) από το Πανεπιστήμιο University of Durham της Μεγ. Βρετανίας.
Έχει εργαστεί ως στέλεχος και σύμβουλος σε μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, καθώς έχει διατελέσει συνεργάτης και σύμβουλος πολλών πολιτικών προσώπων, εταιριών κ.ά. Αρθρογραφεί κατά περιόδους σε έντυπα και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.
Σήμερα εργάζεται ως επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χώρο των δορυφορικών και συναφών νέων τεχνολογιών.