Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η Κόρινθος στο Ναύπλιο


Οι αγώνες της Κυριακής
Θήβα-Χαλκίδα
Πόρος-Παναργειακός
Πανναυπλιακός-Κόρινθος
Λουκισίων Α.Ο.-ΑΟ Κύμης
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Μανδραϊκός
Ενωση Ερμιονίδας-Ασπρόπυργος
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα-Δάφνη Ερυθρών

Φιλικό με Ατρόμητο η Κόρινθος
Νέα φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο από τη Super League έκλεισε η Κόρινθος, καθώς την Τετάρτη 23/5 στις 18:00 θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Καντάς θα συνεχίσει τις δοκιμές παικτών, ενόψει της επιστροφής της Κορίνθου στη Football League 2. Αντίθετα, ο Ατρόμητος αναμένεται να αγωνιστεί με τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας του

Τέλος εορταστικό χαρακτήρα θα έχει το τελευταίο παιχνίδι της Κορίνθου στον Συνοικισμό, απέναντι στην Ένωση Άσπρα Σπίτια την Κυριακή 27/5.
Δεν θα ακολουθήσει συναυλία, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ενώ θα γίνουν άλλες εκδηλώσεις για να γιορταστεί η επιστροφή της Κορίνθου στην Football League 2. Πάντως, τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της Κορίνθου, μετά από απόφαση του προέδρου Πάνου Μπεθάνη, ανακοινώνει ότι στη φιέστα ανόδου την Κυριακή 27/5 δεν θα διεξαχθεί συναυλία αλλά διάφορα άλλα happenings. Ο κύριος Μπεθάνης θα διαθέσει τα έσοδα της φιέστας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε άπορες οικογένειες της περιοχής μετά από γκάλοπ που θα γίνει με τους φιλάθλους.
«Στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι ώρα να δειχτούμε, είναι ώρα να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί χωρίς εισιτήριο και θα δώσουμε το έναυσμα για μια καινούργια αρχή», δήλωσε ο πρόεδρος.