Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αφήνει τον Παμβοχαϊκό ο Ζαλμάς

Λύση της συνεργασίας με τον Παμβοχαϊκό για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Ζαλμά.
Ο πρόεδρος του κορινθιακού συλλόγου, Κωνσταντίνος Ρωμανός είχε συνάντηση με τον προπονητή προχθές (15/5), αλλά δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ενδεχομένως μια από τις αιτίες να είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ελληνα τεχνικό.
Ο Νίκος Ζαλμάς είναι ο προπονητής που έφτασε τον Παμβοχαϊκό ως τα ημιτελικά του πρωταθλήματος εφέτος. Ηταν στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια και ανέβασε την όχι μόνο ομάδα κατηγορία αλλά ως στην τρίτη θέση της Α1 βόλεϊ των ανδρών τη σεζόν 2011-12.
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού ήταν πανευτυχής για την κατάκτηση της 3ης θέσης της ομάδας του στη Volleyleague.
«Καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά τοποθετώντας ένα κερασάκι σε μια εντυπωσιακή φετινή τούρτα...», δήλωσε πανευτυχής ο Νίκος Ζαλμάς μετά του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη νίκη με 3-2, για τον οποίο σημείωσε: «Σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο β' όταν ένα εύκολο 2-0 έγινε ένα αγχωτικό 1-1. Ήμασταν καλύτεροι για τρία σετ, αλλά κι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά ενώ στο 5ο σετ ήμασταν καλύτεροι και πιο υπομονετικοί».
Είπε ακόμα πως: «Το τελικό σκορ νομίζω ότι απέδωσε μια δικαιοσύνη για την 3η θέση, με βάση την εικόνα των ομάδων στα παιχνίδια των πλέι οφ. Για μας ήταν μια καταπληκτική χρονιά με ένα πολύ όμορφο φινάλε. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν δεν κρεμούσαμε το μετάλλιο, που αποδεικνύει τη προσπάθεια που είχαμε κάνει από την αρχή της χρονιάς. Πετύχαμε όλους τους στόχους μας, αντέξαμε κάνοντας δύο ισάξιους γύρους και πολύ καλά πλέι οφ για να έρθει σημερινή νίκη που ήταν ένα ιδανικό φινάλε για όλους»
*
Μετά τον Ηρακλή, αρνητικά απάντησαν και οι Παμβοχαϊκός και Άρης για την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ΕΣΑΠ και η ΕΟΠΕ αποτάνθηκαν στον Ολυμπιακό ο οποίος ωστόσο επιφυλάχθηκε να απαντήσει και θα φέρει το θέμα στο προσεχές ΔΣ. Αιτία άρνησης των τριών πρώτων είναι το οικονομικό και Ολυμπιακός είναι μια καλή... λύση αν απαντήσει θετικά και δεν φέρει αντιρρήσεις η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να αντικατασταθεί ο Ηρακλής με άλλη ελληνική ομάδα.