Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Βίντεο εκπομπή "Εκλογές 2012" - Β.Μπαλάφας

Στην εκπομπή "ΕΚΛΟΓΕΣ 2012" με τον Σ.Μασούρη, στο TV Super, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 15 Μαΐου 2012, ο Β.Μπαλάφας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Κορινθίας.

Στην εκπομπή συμμετείχαν ο κ. Β.Μπεχράκης από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και ο κ. Ν.Γόντικας από το "ΚΚΕ".

Λίγο μετά την προκήρυξη, εκ νέου, Εθνικών εκλογών, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρει η πατρίδα μας.

Η οργή και η αγανάκτηση που επικράτησαν ως κριτήρια στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τώρα πρέπει να αντικατασταθούν από περίσκεψη και δημιουργικό προβληματισμό. Να δούμε τί πρεσβεύει το κάθε κόμμα, ποιες είναι οι προγραμματικές του θέσεις και κυρίως όσα δεν είπαν τα κόμματα για τα προγράμματά τους την προηγούμενη φορά.

Ο Ελληνικός λαός καλείται να κάνει μια πολύ δύσκολη επιλογή και να πάρει μια ευθύνη που χρειάζεται νηφαλιότητα και ηρεμία. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ποιος θέλουμε να είναι ο προσανατολισμός μας στην κοινή μας, δύσκολη προσπάθεια να ανατάξουμε τη χώρα. Είναι ώρα ευθύνης, ώρα μιας μεγάλης απόφασης, μακριά από εκείνους που απλώς έχουν επιλέξει να παίζουν μονίμως το ρόλο της στείρας αντιπολίτευσης.


Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής ΕΔΩ.
Δείτε το σχετικό video :




Βασίλειος Μπαλάφας
http://vbalafas.blogspot.com/2012/05/2012-tv-super-15512.html