Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Συνεργασία με Focus Web TV



Φίλες και Φίλοι ,   
 Από Τρίτη 3 Απριλίου   λειτουργεί ένα νέο πρωτοποριακό μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης .
 Η Focus Web TV (www.focuswebtv.gr) , η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα με την οποία ενημερώνουμε τους πολίτες και δίνουμε βήμα για να προβάλουν  τόσο οι ίδιοι όσο και οι δημοσιογράφοι της κάθε περιφέρειας τις θέσεις και τις απόψεις τους .
 Φίλη/ε, καινοτομούμε και τολμάμε να δώσουμε φωνή σε όλους . Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την συμμετοχή. Είναι λοιπόν σημαντικό, να μοιραστείς μαζί μας οποιαδήποτε ιδέα, πρόταση , σχόλιο ή απορία σου.  Έτσι μαζί θα διαμορφώσουμε την τηλεόραση που απαιτεί η εποχή μας.
 Η 1st Focus web tv είναι η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση (web tv) με  εκπομπές που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, σχετικά με την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον κ.λ.π .
Δίνουμε έμφαση στον άνθρωπο, στην καθημερινότητα, στους προβληματισμούς του, στις εναλλακτικές μορφές έκφρασης. Παράλληλα όπως θα διαπιστώσατε υπάρχουν εκπομπές που είναι δομημένες ώστε να αναδεικνύουν τα προβλήματα της Περιφέρειας αλλά και τις ομορφιές της . 
 Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Focus με την Φαίη Περιφέρεια» έρχεται ν’ αναδείξει τα προβλήματα στην κάθε περιφέρεια , σε συνεργασία  με δημοσιογράφους που ζουν σε αυτή και που θα είναι καλεσμένοι είτε στο πλατό με την Φαίη Μαυραγάνη , ή  δια μέσου skype ή τηλεφωνικά , θα προβάλουν τα όποια θέματα , θα ανακρίνουν πολιτικούς και θα προτείνουν λύσεις .
Μία άλλη εκπομπή είναι το «Ελάτε Ελλάδα» με την Ειρήνη Νικολοπούλου όπου και πάλι  σε συνεργασία  με δημοσιογράφους που ζουν σε αυτή και που θα είναι καλεσμένοι, αναδεικνύοντας έναν Δήμο κάθε φορά .   
Εάν θέλετε να έχετε ενεργή συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας , εκπροσωπώντας δημοσιογραφικά την Περιφέρεια σας,  επικοινωνήστε μαζί μας .
Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε :
 ·         βήμα στις εκπομπές μας που άπτονται της περιοχής δράσης σας
.·         να σας έχουμε ως συνεργαζόμενο δίκτυο στην πλατφόρμα μας με το link σας .
·         να αναδεικνύουμε σημαντικά θέματα που θα μας στέλνετε,  με την παρουσία σας και την προβολή σας .
·         να συνδιοργανώνουμε θεματικές εκπομπές .
·         και άλλα βασισμένα σε αμφίδρομη συνεργασία . 
  Για να δείτε μία σύντομη παρουσίαση της Focus Web TV πατήστε  εδώ
http://www.focuswebtv.gr/ondemand.aspx?1KAqFex04bxqY%2bQ2w2%2bklTyjumn1d5WXRHEgRfMSm6OtcjAxweeQO3EycIO% 2bmzwT

   Με εκτίμηση
Άγγελος Παγώνας
 1st Focus Web TV                                                     www.focuswebtv.gr                                                       
 email :  info@focuswebtv.gr