Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αποσύρθηκε ο Συμπιλίδης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».
Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς, ανακοίνωσε και τυπικά ο Γιώργος Συμπιλίδης, όπως είχε αναφέρει από νωρίς το πρωί το “Statesmen”, επικαλούμενο τις σχετικές πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα “Δημοκρατία”.
Τις τελευταίες μέρες, και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Συμπιλίδη στο Κιλκίς, το τηλεφωνικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού είχε κατακλυστεί από μηνύματα αγανακτισμένων οπαδών της Παράταξης, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη επιλογή, θυμίζοντας τον ρόλο που είχε διαδραματίσει ο Γιώργος Συμπιλίδης στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το 1993.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα πήρε πάνω του ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει βαρύ πολιτικά πρόγραμμα, καθώς ξεκινά περιοδεία στην Ήπειρο, ενώ θα ανακοινώσει και τη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 6ης Μαϊου.
“Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω και όχι να αφαιρέσω. Παραμένω στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά”, ανέφερε στην επιστολή που δημοσιοποίησε ο Γιώργος Συμπιλίδης.