Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πέλοπας Κιάτου και ΠΑΣ Κλένια δοκιμάζονται εκτός

Με τους αγώνες της 29ης ( προτελευταίας) Αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας με τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές , Πέλοπα Κιάτου και ΠΑΣ Κλένια να αγωνίζονται εκτός έδρας με αντιπάλους που αναζητούν βαθμούς παραμονής στην κατηγορία. Ο Πέλοπας αγωνίζεται στο Σολομό κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΣ Κλένια μάχεται στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον τοπικό Ηρακλή που θέλει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην κατηγορία.
Στο Θώδειο Στάδιο ο Α. Ο. Λουτρακίου αγωνίζεται με την Θύελλα Πετρίου και στα Εξαμίλια η Ελλάς Βέλου αντιμετωπίζει με τον Πανσολυγειακό. Στη Ξυλοκέριζα ο Σαρωνικός μάχεται με την Προοδευτική Περιγιαλίου , ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου. Τρίποντα στα «χαρτιά» παίρνουν ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ο Ηρακλής Λεχαίου από Άλμπαρτο και Ισθμιακό αντίστοιχα , που έχουν αποχωρήσει του πρωταθλήματος. Σε όλους τους αγώνες που θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος παράγοντα του Αστέρα Δερβενίου Κώστα Βυζά.
Η ΕΠΣ Κορινθίας , εκτός των άλλων, σε ψήφισμά της αναφέρει ότι :
…Ο Κώστας Βυζάς υπηρέτησε το κορινθιακό ποδόσφαιρο  αλλά και τη μεγάλη του αγάπη τον Αστέρα Δερβενίου. Ο Κώστας κέρδισε την εκτίμηση,  την αγάπη,  και τη φιλία μας με την παρουσία και την προσφορά του.
Η οικογένειά του θα πρέπει να νιώθει περήφανη, όπως  και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Κορινθίας που θα τον θυμάται και θα τον τιμά, όπως πρέπει σε  ανθρώπους της πάλης για την  ζωή και τον αθλητισμό…

H 29η Αγωνιστική
Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ - ΠΕΛΟΠΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ.   0 – 3 α. α.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                 3 – 0 α. α.