Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την μεγάλη πορεία στη Κρήτη,σήμερα ξεκίνησε και η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Κεντρική,Δυτική Μακεδονία,Ήπειρο,Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο.
Στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο περίμεναν οι υποψήφιοι και εκατοντάδες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που φώναζαν "Είμαστε πολλοί,είμαστε ανεξάρτητοι,είμαστε Έλληνες".
Πριν επιβιβαστεί στο Λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,με το οποίο και θα γίνει ο προεκλογικός γύρος της Ελλάδας,ο Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:
"Ξεκινάμε τη μεγάλη πορεία στη νίκη.Η πορεία θα συνεχιστεί τις 12 μέρες μεχρι τις εκλογές.
Από την Δευτέρα των εκλογών ξεκινά μια νέα μέρα για την χώρα,για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Τα βοθρολύματα της μεταπολίτευσης,οι λασπολόγοι και οι πλαστογράφοι εξαντλούν τις δυνάμεις τους.Όμως η Ελλάδα δεν γονατίζει.
Μέχρι τις εκλογές τους αγνοούμε,την Δευτέρα θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι φασιστικές.Απέκλεισαν για πέμπτη μέρα τον Άη Στράτη.Από τότε που ανακοινώσαμε ότι έχυμε υποψηφιότητα στο ψηφοδελτιο Επικρατείας το νησί έπαψε να έχει καράβι".
Μετά τις δηλώσεις οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πάνος Καμμένος,επιβιβάστηκαν στο πούλμαν με το οποίο ξεκίνησαν την περιοδεία.
Πρώτη στάση η Αλεξάνδρεια Ημαθίας.Ο Πάνος Καμμενος μπήκε σε καφετέριες και καφενεία όπου μίλησε με κόσμο.
Ακολούθησε η Βέροια και η Νάουσα με τελική κατάληξη για σήμερα,την Πτολεμαίδα.

Συνεχίζεται την Πέμπτη 26 Απριλίου η πορεία της νίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Πρόεδρο τους Πάνο Καμμένο, στο λεωφορείο του Κινήματος, να διασχίζει την ηπειρωτική Ελλάδα, από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό.

Η πορεία της Πέμπτης θα ξεκινήσει το πρωί απο Πτολεμαΐδα και θα ακολουθήσει τη διαδρομή μέσα από τις πόλεις Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Φιλιππιάδα, Άρτα, Πρέβεζα, Αγρίνιο.