Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Επίθεση του Άδωνη Γεωργιάδη στον Γιάννη Ραγκούση

Την ώρα που ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για το μεταναστευτικό και το άνοιγμα των συνόρων, ο Άδωνης Γεωργιάδης έκανε την δική του επίθεση μέσω twitter. Ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά για το άνοιγμα των συνόρων το 1991, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών.

«Είναι αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός ότι αν η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα ένα οξύτατο πρόβλημα μεταναστών χωρίς χαρτιά, το πρόβλημα ξεκίνησε και πήρε τέτοιες διαστάσεις επειδή προσωπικά ο κ. Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών το 1991 άνοιξε με ανεξέλεγκτο τρόπο τα σύνορα και όπως όλη η Ελλάδα θυμάται από τότε και μετά η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με τους παράνομους μετανάστες. Η Ελλάδα απέκτησε το πρόβλημα από την αλόγιστη, εξαιρετικά επιβλαβή προσωπική πολιτική που έκανε τότε στα βόρεια σύνορά μας, προσωπικά ο κύριος Σαμαράς», σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης σήμερα στη ΝΕΤ.


Ο Άδωνης Γεωργιάδης κατηγόρησε των Γιάννη Ραγκούση ότι είναι ψεύτης κάνοντας αναρτήσεις και απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον υπουργό.

briefingnews.gr