Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κόρινθος: Να κάνει ένα ακόμη βήμα - Κάλεσμα στον κόσμο

Η Κόρινθος είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο. Την Κυριακή το απόγευμα η "Μπάρτσα"  υποδέχεται τα Λουκίσια που είναι ιδιαίτερα δυνατά φέτος και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Η διοίκηση της Κορίνθου εξέδωσε μια ακόμη ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Αναλυτικά το κάλεσμα της διοίκησης στους φίλους του ΠΑΣ:
"Η Γιορτη του Παιδιου, η παρουσια του προεδρου μας απο την Αμειρκη και η ευκαιρια να τον ευχαριστησουμε για οτι εχει κανει μιας και δεν τον βλεπουμε συχνα, η ευκαιρια για εκδικηση, (σημειωνουμε οτι η ηττα στα Λουκισια ειναι η μοναδικη της φετινης χρονιας), η επιθυμια να χειροκροτησουμε τους Κυπελλουχους Κορινθιας, ο καλος καιρος και πανω απο ολα το μοναδικο ελληνικο γηπεδο οπου η οικογενεια δεν ειναι απλα ευπροσδεκτη αλλα προτιμαται. Χιλιοι και δυο λογοι να βρεθουμε στο Συνοικισμο στις 4μμ την Κυριακη στο παιχνιδι της αγαπημενης μας. Υπενθυμιζουμε οτι ολες οι δραστηριοτητες για τα παιδια μας θα ξεκνησουν στισ 330μμ. ενα πραγματικο πανηγυρι με μπαλονια, μασκοτ, μπογιες και πολλες εκπληξεις για μωρα. Ολοι εκει να περασουμε ωραια".

Από εκεί και πέρα μεγάλα ματς έχουμε και στο μέτωπο της μάχης της παραμονής στην κατηγορία, εκεί όπου δεσπόζουν τα ματς Παναργειακός-Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Κύμη-Ένωση ΑΣΑ. Φυσικά ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Ένωση Ερμιονίδας-Μανδραϊκός ενώ στον Ασπρόπυργο η τοπική ομάδα περιμένει τον Πανναυπλιακό που καίγεται για τη νίκη στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία. Τέλος στη Χαλκίδα, οι φίλοι του ΑΟΧ θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν για μια ακόμη φορά τους Κυπελλούχους Εύβοιας στον αγώνα με αντίπαλο τον Πόρο. Η Δάφνη παίρνει τη νίκη στα χαρτιά αφού η Θήβα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Οι αγώνες της 19ης αγωνιστικηςΔάφνη Ερυθρών-Θήβα                                 3 - 0 α. α.
Παναργειακός-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Χαλκίδα-Πόρος
Κόρινθος-Λουκισίων Α.Ο.
Ασπρόπυργος-Πανναυπλιακός
Ενωση Ερμιονίδας-Μανδραϊκός
ΑΟ Κύμης-Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα