Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

"Ξαναχτύπησε" ο Πάγκαλος: "Περάστε έξω κύριε..."

Είχε δεν είχε ξαναχτύπησε ο Πάγκαλος κι αυτή τη φορά όχι στην ώρα του Πρωθυπουργού (απουσία Παπαδήμου απαντά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ) αλλά στην ώρα του… εντευκτηρίου. Μπαίνοντας στο εντευκτήριο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος είδε σε μια γωνιά να κάθεται ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Κουτσούκος και στην άλλη όπου υπάρχουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έναν , όχι παπουτσωμένο γάτο, αλλά… γραβατωμένο κύριο. «Συγγνώμη κύριε συνάδελφος είστε ;» ρώτησε ο Θόδωρος Πάγκαλος τον κύριο που έδειχνε απορροφημένος στην ηλεκτρονική ενημέρωση.
«Όχι κύριε Πάγκαλε ,δικηγόρος είμαι ,επιστημονικός συνεργάτης της βουλευτίνας του ΛΑΟΣ, Ουρανίας Παπαδάκη» απάντησε εκείνος κοιτάζοντας προς την πλευρά του Γιάννη Κουτσούκου.
«Ναι ,είναι συνεργάτης της κυρίας Παπανδρέου-Παπαδάκη» διευκρίνισε ο πρώην υφυπουργός.
«Περάστε έξω κύριε …» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χωρίς να δείχνει διατεθειμένος για μεσοβέζικες λύσεις (με εντολή του προέδρου της Βουλής απαγορεύεται η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών από μη βουλευτές στο εντευκτήριο) στα δικά τους κεκτημένα.
Ο γραβατωμένος κύριος ελευθέρωσε τον κομπιούτερ όχι όμως και την αίθουσα. Όταν δε ήρθε η βουλευτίνα του ποιος την είδε και την φοβήθηκε . Κρίμα που ο Πάγκαλος την είχε κάνει λίγο νωρίτερα με…ελαφρά πηδηματάκια. Μάλλον με βαριά , πολύ βαριά πηδηματάκια.

thebest.gr