Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τα δυο “όχι” του Καμμένου σε συνεργασίες

Η Έλενα Κουντουρά έγινε το πρώτο στέλεχος από όσα διέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της στάσης που κράτησαν στην πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή για το Μνημόνιο ΙΙ, το οποίο ανακοίνωσε πολιτική συμπόρευση με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω δήλωσης στη «Real News».
Ο Πάνος Καμμένος ωστόσο, δείχνει να μην βιάζεται, αναφορικά με τις κινήσεις και τις προσεγγίσεις που θα κάνει, στη μεγάλη δεξαμενή των διαγραφέντων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Πληροφορίες λοιπόν τον εμφανίζουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους περισσότερους, να μην βιάζεται ωστόσο να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, αναμένοντας τον πολιτικά καλύτερο χρόνο για μια τέτοια κίνηση.
Απ’ την άλλη, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δημιούργησε έναν καινούριο πολιτικό φορέα, στηριζόμενος κατά κύριο λόγω στη διαδραστική δύναμη του διαδικτύου, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με αρκετούς από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους οποίους διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος ο Γιώργος Παπανδρέου, ακριβώς λόγω της αρνητικής στάσης που κράτησαν, καταψηφίζοντας στη Βουλή το Μνημόνιο ΙΙ. Αντίθετα, ο Πάνος Καμμένος λέει δυο «όχι», στην προοπτική συνεργασίας με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη και τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στο επιτελείο του Πάνου Καμμένου εμφανίζονται αισιόδοξοι αναφορικά με τις επόμενες δημοσκοπήσεις που θα έλθουν, καθώς εκτιμούν ότι θα δείξουν το νέο κόμμα σε δυναμική εισόδου στην επόμενη Βουλή.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ / statesmen.gr