Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μάχη στο Συνοικισμό Κόρινθος - Χαλκίδα / Στο Λάππα ο Παναιγιάλειος

Φουντώνουν οι μάχες στους 2 ομίλους της Δ' Εθνικής , τον 7o και τον 6ο, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά, με το ενδιαφέρον να χτυπάει... κόκκινο.

Ντέρμπι κορυφής στον Συνοικισμό
Στο γήπεδο Συνοικισμού θα είναι το απόγευμα στραμμένα τα βλέμματα καθώς διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστική στον 7ο όμιλο. Η πρωτοπόρος  Κόρινθος υποδέχεται τη δεύτερη Χαλκίδα σε ένα ντέρμπι που είτε θα ξεκαθαρίσει, είτε θα περιπλέξει την υπόθεση τίτλου.  Η "Μπάρτσα" με νίκη θα αγκαλιάσει τον τίτλο και την άνοδο ακόμη και αν βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου. Ο ΑΟΧ με νίκη ξαναμπαίνει στο κόλπο της ανόδου καθώς θα μειώσει τη διαφορά από την ομάδα του Ισθμού. Ο Μανδραϊκός μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Κόρινθο, παίζει με τον ανεβασμένο Πανναυπλιακό και θέλει το τρίποντο και από εκεί και πέρα να περιμένει την εξέλιξη στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Από εκεί και πέρα τα Λουκίσια υποδέχονται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ η Κύμη αντιμετωπίζει την Δάφνη Ερυθρών, ενώ τα Άσπρα Σπίτια διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον Πόρο. Τέλος σε μια εύκολη νίκη ελπίζει ο Παναργειακός που κοντράρεται με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας.

Η 16η αγωνιστική
Θήβα - ΑΕ Ερμιονίδας                         0 - 3 α. α.
Άσπρα Σπίτια - Πόρος 
Λουκίσια - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Πανναυπλιακός  - Α.Ο. Μανδραϊκός 
Ασπρόπυργος - Παναργειακός 
Kόρινθος - Χαλκίδα
Κύμη - Δάφνη Ερυθρών

Στο Λάππα ο Παναιγιάλειος
Στον 6ο όμιλο ακόμη μια νίκη πιο κοντά στον... τίτλο θέλει να κάνει ο Παναιγιάλειος που αντιμετωπίζει μακριά από το σπίτι του  τον Ατρόμητο Λάππα.
Την ίδια ώρα ο ΠΦΟ Πανόπουλου υποδέχεται την Αχαϊκή. Η έτερη ομάδα της Ηλείας, ο Αστέρας Αμαλιάδας αντιμετωπίζει τη Θύελλα Πατρών σε ένα εξίσου σημαντικό ματς στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Σπουδαίο ματς και στη Μεσσηνία εκεί όπου ο Πάμισος θα παίξει με την Εράνη Φιλιατρών στο τοπικό ντέρμπι ενώ μάχη αναμένεται και στον αγώνα των Βρασιών με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Τέλος ο Διαγόρας Βραχνέικων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Εικοσιμίας.

Η16η αγωνιστική
Ατρόμητος Λάππα - Παναιγιάλειος
Α.Ο. Εικοσιμίας - Διαγόρας Βραχνέικων
Θύελλα Πατρών - Αστέρας Αμαλιάδας
Βρασιές - Ολυμπιακός Γυθείου
Τριταιϊκός - Τσιλιβή
Πάμισος Μεσσήνης - Εράνη Φιλιατρών
Π.Φ.Ο. Πανόπουλου - Αχαϊκή