Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σήκωσε το Κύπελλο η Κόρινθος

Κυπελλούχος Κορινθίας αναδείχτηκε η Κόρινθος, που επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου στον μεγάλο τελικό που έγινε στο Κιάτο.
Αυτό ήταν το έβδομο τρόπαιο για την «Μπάρτσα» (5 ως Κόρινθος, 2 ως Παγκορινθιακός), που φέτος έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου στον 7ο όμιλο και την άνοδο στη Δ’ Εθνική.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 2.000 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις στην κερκίδα, που δεν πήραν έκταση.
Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Στο 7′ ο Νιάρος έκανε το 1-0 για την Κόρινθο με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 17′ ο Λαμπρογεώργος σημείωσε το 2-0 με πλασέ. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 20′ σε 2-1, με πλασέ του Μυργιώτη.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ να μην αλλάζει και την Κόρινθο να σηκώνει την κούπα.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουμουλίδης, Μπιτσάκος, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Νιάρος (84′ Ζάρκος), Σπυρόπουλος, Σιώκος, Λουμπαρδέας Σαγανάς, Δημητριάδης (86′ Παπακωνσταντίνου), Λαμπρογεώργος (73′ Σεϊται)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου, Βλάσης, Παππάς, Μπαλής (46′ Ιατρόπουλος), Κορδαλής, Παπαϊωάννου (71′ Μαστρογιαννόπουλος), Πανακούλιας, Τσουμάνης, Ξύδης (82′ Τοντάι), Μυργιώτης, Κουσκουνάς

Απόλυτα ικανοποιημένος , μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook, λίγα λεπτά μετά το τέλος του τελικού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο «ισχυρός» άντρας της Κορίνθου, Πάνος Μπεθάνης, από την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο, όπως ανέφερε, είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους.
Ο Μπεθάνης συνεχάρη τους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους, ωστόσο τόνισε πως τα πανηγύρια δεν θα κρατήσουν πολύ, καθώς πρέπει να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα…
ο πρόεδρος του ΠΑΣ  Πάνος Μπεθάνης είπε:
”Σήμερα η Βασίλισσα κάθισε στο θρόνο της. Ευχαριστώ από την καρδιά μου τα παιδιά και των δυο ομάδων για την προσπάθεια και για την δίψα για τον τίτλο παρόλο την κούραση τους. Ας το χαρούμε για τις επόμενες ώρες και απο αύριο πάμε για άλλα.
Είναι μακρύς ο δρόμος για την καταξίωση αλλά πάμε καλά. Μπράβο και πάλι. Αφιερωμένο στους φιλάθλους μας και στους μικρούς Μπαρτσικους που δημιουργούνται κάθε μέρα.”
Ο πρόεδρος της Κορίνθου θα κάνει τραπέζι στην ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή (30/3) για την κατάκτηση του τροπαίου, διότι λείπει στη Βοστώνη.