Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία

Πολύ κοντά στην ουσιαστική επανένταξή του στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι βρίσκεται ο Θύμιος Λυμπερόπουλος. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους συνδικαλιστές, ο οποίος κράτησε τους τελευταίους μήνες αποστάσεις από την επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται έτοιμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά, και συστράτευση όλων των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς, ενόψει μιας οριακά δύσκολης εκλογικής αναμέτρησης.
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μάλιστα αναμένεται να έχει και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο κύκλου επαφών του Αντώνη Σαμαρά με συνδικαλιστικούς φορείς, στο περιθώριο της προετοιμασίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας στις Βρυξέλλες, ενόψει της κρίσιμης για την Ελλάδα Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η συστράτευση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά θεωρείται εξαιρετικά σημαντική και κρίσιμη, καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν αυτόνομα παρεμβατική παρουσία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Με κορύφωση τη δύσκολη περιφέρεια της Β’ Αθηνών.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ / statesmen.gr