Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατσέλη και διαγραφένετες προχωρούν σε νεό κόμμα - Θέμα Καρχιμάκη θέτουν στο ΠΑΣΟΚ!

Η Λούκα Κατσέλη επιβεβαιώνει τις διεργασίες μεταξύ των διαγραφέντων, για τη δημιουργία κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε “Προχωράμε με το Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη», τονίζοντας πως στόχος είναι να προκύψει μία κυβέρνηση της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές.
Η κ. Κατσέλη θεωρεί πως το Μνημόνιο- 2 θα αποσταθεροποιήσει και το πολιτικό σύστημα και δήλωσε σίγουρη ότι θα προκύψουν πολλά νέα κόμματα.
Τάχθηκε δε υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του νέου μνημονίου, διότι «το σημερινό μάς οδηγεί στα βράχια»

Θέμα Καρχιμάκη θέτουν στο ΠΑΣΟΚ!

Είναι άλλο ένα από τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο ΠΑΣΟΚ και αυτή την φορά έχει να κάνει με το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής Προέδρου.

Μετά και την απόφαση του Χρήστου Παπουτσή να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος Πρόεδρος, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σοφία Γιαννακά θέτει θέμα διαδικασίας.
Όπως τονίζει, η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλεον να συντονιστεί από τον κ. Μιχάλη Καρχιμάκη αφού είναι σχεδόν συγγενείς με τον κ. Παπουτσή. (έχουν παντρευτεί 2 αδελφές)
Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει να εκδηλώνεται πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών από βουλευτές και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
newsit.gr