Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έκπληξη Ευαγγελάτου με Αυτιά

Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της καινούριας εκπομπής του, που θα ονομάζεται «Οκτώ», και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη, βρίσκεται ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος επιστρέφει στον γνώριμο για εκείνον χώρο της τηλεόρασης και του μάχιμου και αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, μετά από απουσία ετών, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα αξιολογότερα ειδησεογραφικά portals στον χώρο του διαδικτύου, το «newsit.gr».
Από τη στιγμή που αποδέχτηκε τη σχετική πρόταση-πρόκληση, την οποία του έκανε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος, ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στην τηλεόραση με επιτυχίες. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια τον συνοδεύει, επεξεργάζεται κάθε λεπτομέρεια της εκπομπής που θα παρουσιάζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή θα έχει περιεχόμενο παρεμβατικού και διαδραστικού δελτίου ειδήσεων, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και σχολιασμό, έμφαση στα social media, και ανάδειξη θεμάτων του διαδικτύου.
Η έκπληξη ωστόσο βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος θα έχει στο πλευρό του, σε ρόλο κεντρικού σχολιαστή των θεμάτων της επικαιρότητας, και ιδίως της οικονομίας, τον Γιώργο Αυτιά. Ο οποίος με τη σειρά του καταγράφει αξιοσημείωτα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, από τη στιγμή που ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ / statesmen.gr